Leilighet · Nybygg Alicante · Villajoyosa · Playas Del Torres

Ref: R-82906
49m2 <27m2 1 1 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 1
Baderom: 1
Bygget: 49m2
Tomt: 27m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Hage
Felles basseng
Inngjerdet
Air Conditioning: Pre-Installed
Number of Parking Spaces: 1
Near Schools
Near Commercial Center
Location: Coastal, Urbanisation
Gym
Elevator/Lift
Double Bedrooms: 1
Beach: 200 Meters
Terrace: 44 Msq.
Useable Build Space: 40 Msq.

Beskrivelse

NYBYGGKOMPLEKS I VILLAYOJOSA Nybygget boligkompleks med 42 leiligheter og toppleiligheter i Villayojosa ligger bare noen få skritt fra stranden. Luksusleiligheter med 1, 2 og 3 soverom designet ned til minste detalj. Leilighetene ligger bare 200 meter fra sjøen og har romslige terrasser som er perfekte for å slappe av og nyte havutsikten. Denne kampanjen ligger i naturskjønne omgivelser og har svømmebasseng, hager, barneområde, utstyrt treningsstudio og badstue. Leiligheter i første etasje med 1 soverom og 1 bad med terrasser og private hager. Leiligheter med 1 og 2 soverom og 1 og 2 bad med store terrasser med overbygd og åpent område. Toppleiligheter med 3 soverom og 2 bad med terrasser og privat solarium. Alle eiendommene har privat parkeringsplass. Villajoyosa er en skjult perle på den spanske Costa Blanca. Denne fargerike fiskerlandsbyen ligger mellom Benidorm og El Campello, ca. 30 minutter med bil fra flyplassen i Alicante. I løpet av de siste årene har den idylliske byen blitt et ettertraktet sted for fritidsboende og turister. Villajoyosa har mye å by på, fra den brede sandstranden til de smale og fargerike gatene i det historiske sentrum. I dag bor det over tretti tusen mennesker i Villajoyosa, og ikke minst gir de fargerike husene mye inspirasjon til de mange kunstnerne. Villajoyosa er også kjent for det deilige Valor-sjokoladefabrikkmuseet.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 244.767 GBP
  • Russiske rubel: 244.767 RUB
  • Sveitsiske Franc: 274.674 CHF
  • Kinesiske yuan: 2.233.202 CNY
  • US Dollar: 310.196 USD
  • Svenske kroner: 3.215.326 SEK
  • Norske kroner : 3.269.695 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B