09:00 - 17:00

Leilighet · Nybygg Alicante · El Verger

Ref: R-32924
81m2 2 2 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 2
Baderom: 2
Bygget: 81m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Number of Parking Spaces: 1
Near Schools
Near Commercial Center
Location: Coastal, Urbanisation
Gym
Elevator/Lift
Near Childrens Parks
Terrace: 20 Msq.
Air Condition Ja
Beach: 400 Meters
Useable Build Space: 67 Msq.
Felles basseng
Inngjerdet
Double Bedrooms: 2

Beskrivelse

NYBYGDE BOLIGER I EL VERGEL Det nye boligkomplekset med leiligheter og toppleiligheter med 1, 2 og 3 soverom i El Vergel er designet som kompakte strukturer, og er et svar på arkitektenes og designernes konstante søken etter effektivitet i utviklingen. Disse beslutningene, som er fordelt på de ulike nøkkelpunktene i boligområdet, sikrer at hjemmet ditt holder riktig temperatur både sommer og vinter. Det viktigste kjennetegnet ved boligene er de store terrassene. Med sine regelmessige proporsjoner er de ideelle for utendørs opphold. Integreringen av stuen med disse romslige terrassene vil forene hjemmet ditt som et beboelig volum der interiøret smelter sammen med eksteriøret. Dessuten er byggingen i området planlagt for å ha minimal innvirkning på omgivelsene. Det omhyggelige valget av byggematerialer har gjort det mulig for deg å nyte den ekstraordinære utsikten som det naturlige miljøet i boligkomplekset tilbyr permanent. Boligene er organisert rundt en stue som er åpen mot et soverom med terrasse. Bo i og utenfor huset. Fellesarealene i dette komplekset er preget av en naturlig ånd. Når du går gjennom de ulike områdene, vil du finne ideelle områder for spaserturer, sportsaktiviteter og ikke minst sykkelturer. Her kan du samles med partneren din, familien eller vennene dine på de sosiale klubbene, nyte åpne plasser beskyttet mot solen og slappe av på kjølige steder der vegetasjonen trives og luften sirkulerer. Og hva mer? Legg merke til de mange svømmebassengene som er spredt over hele boligområdet, sansehager, områder for yoga, grønnsakshager for selvberging, sykkelverksteder og soner for vasking av kjæledyr. Prosjektet, som alltid søker den største respekt for naturen, er utformet med strålende bærekraftige strategier: oppsamling, kanalisering og gjenbruk av regnvann som gir liv til et frodig, bærekraftig økosystem; forfriskende hager med stedegne arter som krever minimalt med vedlikehold; store arealer med solcellepaneler for selvforsynt energiproduksjon; til og med flere ladestasjoner for elektriske kjøretøy. Luksus er å ha alt du trenger samtidig som du respekterer økosystemet rundt deg. Alle beboerne i dette komplekset får tilgang til Beach Club ved stranden. Her kan de organisere egne arrangementer, ha et ladepunkt og parkeringsplass for elsykler, oppbevare nautisk utstyr, skap og ta en dusj eller en dukkert i bassenget etter å ha nydt havet. En inngangsport til havet ved bredden av La Almadraba-stranden i Denia. Bare noen få meter fra La Almadraba-stranden i El Verger og noen få kilometer fra Denia fødes et prosjekt som trosser konvensjonene. Hensikten er intet mindre enn å gjøre det umulige til virkelighet: et boligområde som ønsker å bli et bærekraftig, sunt og respektfullt samfunn.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 215.057 GBP
  • Russiske rubel: 215.057 RUB
  • Sveitsiske Franc: 239.954 CHF
  • Kinesiske yuan: 1.964.894 CNY
  • US Dollar: 273.017 USD
  • Svenske kroner: 2.810.934 SEK
  • Norske kroner : 2.870.028 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B