09:00 - 17:00

Bungalow · Nybygg Alicante · Orihuela · Vistabella golf

Ref: R-48132
75m2 2 2 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 2
Baderom: 2
Bygget: 75m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Felles basseng
Inngjerdet
Takterrasse: Ja
Location: Urbanisation
Double Bedrooms: 2
Number of Parking Spaces: 1
Near Golf / Golf Resort Property
Air Condition Ja
Useable Build Space: 65 Msq.
Beach: 14000 Meters
Terrace: 87 Msq.

Beskrivelse

NYBYGG AV BUNGALOW-LEILIGHETER I VISTABELLA Nybygg av bungalowleiligheter med moderne design i Vistabella. Moderne bungalower med 2 og 3 soverom, åpen kjøkkenløsning og stue, garderobe, parkeringsplass utenfor veien. Bungalowene i første etasje har privat hage, og bungalowene i toppetasjen har privat solarium. Boligområdet har vakkert utformede felleshager med et nydelig felles svømmebasseng. Disse flotte, romslige leilighetene bygges med produkter og materialer av topp kvalitet. På Vistabella Golf er det plass til alle. Banen er designet slik at alle spillere kan nyte den fra start til slutt. De kuperte gatene, strategiske bunkere og innsjøer er noe av det som gjør den til en av de mest attraktive banene i området, der hvert slag er en utfordring og en nytelse for sansene. De 18 hullene på Vistabella Golf, par 72 og mer enn 6000 meter lange, er designet i henhold til retningslinjene for moderne baner med 4 tees med stor amplitude på hvert hull, brede fairways og opphøyde bunkere. Vistabella Golfs klubbhus og restaurant samt lokale barer og butikker ligger innen 5 minutters gange. Den travle byen San Miguel de Salinas og Los Montesinos ligger 5 minutters kjøring unna, og de flotte strendene med blått flagg i Guardamar ligger bare 15 minutters kjøring unna. Alicante flyplass ligger 35 minutter unna, mens den nye flyplassen i Corvera Murcia ligger 45 minutter unna.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 189.969 GBP
  • Russiske rubel: 189.969 RUB
  • Sveitsiske Franc: 217.433 CHF
  • Kinesiske yuan: 1.758.965 CNY
  • US Dollar: 242.532 USD
  • Svenske kroner: 2.523.603 SEK
  • Norske kroner : 2.570.944 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B