Villa · Nybygg Alicante · Benitachell · CUMBRES DEL SOL

Ref: R-91946
542m2 <932m2 3 4 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 4
Bygget: 542m2
Tomt: 932m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Inngjerdet
Near Golf / Golf Resort Property
Near Schools
Near Commercial Center
Location: Coastal, Urbanisation
Double Bedrooms: 3
Near Childrens Parks
Utsikt til havet
Beach: 500 Meters
Heating: Yes, Air Conditioning: Yes, Pre-Installed
Elektrisk
Terrace: 100 Msq.
Useable Build Space: 461 Msq.
Hage
Privat basseng
Felles basseng

Beskrivelse

LUKSUSVILLA I EKSKLUSIV URBANISERING Denne villaen er designet for å nyte den fantastiske utsikten over havet, klimaet og lyset fra Middelhavet. Med store vindusflater som slipper inn lys og varme fra solen, spisestue og utestue med peis og flere terrasser for å sole seg og nyte friluftslivet. Den har 3 soverom, alle med bad en-suite, hovedsoverommet har i tillegg til å ha et romslig bad en suite med badekar og dusj, også omkledningsrom og privat terrasse. Hovedetasjen består av et stort kjøkken med sentral øy med peisplass og frokostbar, vaskerom, pantry og tilgang til både utvendig og innvendig spisestue. Stor stue med peis, en TV / kino rom, sommer spisestue og et koselig avslapningsområde med peis, en stor terrasse hvor evighetsbassenget er plassert, sammensatt av ulike miljøer for å nyte de solfylte dagene som det gir oss middelhavsklimaet. I første etasje finner vi et fritidsrom med en stor privat terrasse. Eiendommen er fullt inngjerdet, har dekket parkering for to biler og et studert interiørdesign og landskapsprosjekt som gjør at den kan tilpasses smaken og behovene til eierne, en unik luksusvilla på Nord Costa Blanca. Bolig som nyter alle tjenestene som tilbys av en konsolidert urbanisasjon som Cumbre del Sol, som har et kommersielt område med supermarked, frisør, apotek, barer og restauranter, Lady Elizabeth Junior School internasjonal skole og et mangfoldig sportstilbud med tennis og paddle tennis baner, turstier, ridesenter, strand og viker med strandbarer.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 1.859.559 GBP
  • Russiske rubel: 1.859.559 RUB
  • Sveitsiske Franc: 2.074.844 CHF
  • Kinesiske yuan: 16.990.099 CNY
  • US Dollar: 2.360.729 USD
  • Svenske kroner: 24.305.656 SEK
  • Norske kroner : 24.816.631 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B