09:00 - 17:00

Villa · Nybygg MURCIA · San Pedro del Pinatar · San Pedro de Pinatar

Ref: R-46259
124m2 <150m2 3 3 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 3
Bygget: 124m2
Tomt: 150m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Useable Build Space: 105 Msq.
Beach: 1500 Meters
Hage
Privat basseng
Inngjerdet
Takterrasse: Ja
Air Conditioning: Pre-Installed
Number of Parking Spaces: 1
Near Schools
Near Commercial Center
Double Bedrooms: 3
Location: Coastal
Terrace: 56 Msq.

Beskrivelse

NYBYGDE TOMANNSBOLIGER I SAN PEDRO DEL PINATAR Nybyggede tomannsboliger i san Pedro del Pinatar. Nybyggprosjekt med 2 tomannsboliger med 3 soverom og 3 bad med åpen kjøkkenløsning med stue, garderober, privat hage med basseng og en utvendig dusj, perfekt for varme dager, parkeringsplass utenfor veien, privat solarium utstyrt med et sommerkjøkken, med tre moduler, en benkeplate i granitt og en vask som gir både kaldt og varmt vann. Når det gjelder klimakontroll, har hver villa forhåndsinstallert klimaanlegg i hver etasje med et internt kanalsystem i himlingen. San Pedro del Pinatars privilegerte beliggenhet ved Mar Menor og Middelhavskysten tiltrekker seg de som er interessert i seiling og vannsport, med marinaer og seilklubber, mens strendene og de naturlige gjørmebadene tiltrekker seg de som søker sol, sjø og sand. San Pedro del Pinatar har et veletablert lokalsamfunn og tilbyr et utmerket utvalg av aktiviteter, inkludert overbygd svømmebasseng og idrettsanlegg, i tillegg til et helårsprogram med sosiale aktiviteter i det behagelige vinterværet. Fordelene med gjørmebadene, som er typiske for regionen, og det rolige vannet i Mar Menor har bidratt til veksten av Lo Pagán, som i dag har alle slags fasiliteter. I tillegg har det en utmerket beliggenhet, bare 5 minutter fra handelssenteret Dos Mares. Flyplassen i Murcia/Corvera ligger 30 minutter unna, mens flyplassen i Alicante ligger en times kjøring unna.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 279.880 GBP
  • Russiske rubel: 279.880 RUB
  • Sveitsiske Franc: 326.434 CHF
  • Kinesiske yuan: 2.584.131 CNY
  • US Dollar: 356.735 USD
  • Svenske kroner: 3.796.660 SEK
  • Norske kroner : 3.755.535 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B