09:00 - 17:00

Bungalow · Nybygg MURCIA · San Pedro del Pinatar · Los Peñascos

Ref: R-97703
82m2 <42m2 2 2 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 2
Baderom: 2
Bygget: 82m2
Tomt: 42m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Hage
Felles basseng
Inngjerdet
Air Conditioning: Pre-Installed
Double Bedrooms: 2
Number of Parking Spaces: 1
Near Schools
Near Commercial Center
Location: Coastal, Urbanisation
Useable Build Space: 72 Msq.
Terrace: 18 Msq.
Beach: 2000 Meters

Beskrivelse

NYBYGDE BUNGALOWLEILIGHETER I SAN PEDRO DEL PINATAR Nybygget boligkompleks med moderne bungalowleiligheter i San Pedro Del Pinatar. Bungalowen i første etasje med 2 soverom har en terrasse med privat hage. Bungalowen i toppetasjen med 3 soverom har et stort solarium. Alle bungalowene har parkeringsplass. Leiligheten har et felles hageområde med svømmebasseng. San Pedro del Pinatars privilegerte beliggenhet ved Mar Menor og Middelhavskysten tiltrekker seg de som er interessert i seiling og vannsport, og tilbyr båthavn og seilklubber, mens strendene og de naturlige gjørmebadene tiltrekker seg de som søker trygg sol, sjø og sand. San Pedro del Pinatar har et veletablert lokalsamfunn og tilbyr et utmerket utvalg av aktiviteter, inkludert overbygd svømmebasseng og idrettsanlegg, i tillegg til et helårsprogram med sosiale aktiviteter i det behagelige vinterværet. Fordelene med gjørmebadene, som er typiske for regionen, og det rolige vannet i Mar Menor har bidratt til veksten av Lo Pagán, som i dag har alle slags fasiliteter. I tillegg har det en utmerket beliggenhet, bare 5 minutter fra handelssenteret Dos Mares. Flyplassen i Murcia/Corvera ligger 30 minutter unna, mens flyplassen i Alicante ligger en times kjøring unna.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 179.562 GBP
  • Russiske rubel: 179.562 RUB
  • Sveitsiske Franc: 201.614 CHF
  • Kinesiske yuan: 1.601.850 CNY
  • US Dollar: 221.146 USD
  • Svenske kroner: 2.413.112 SEK
  • Norske kroner : 2.437.448 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B