09:00 - 17:00

Lomas de la laguna, Sørvendt toppleilighet med 2 soverom og privat takterrasse.

Ref: 4-B-Z934
54m2 2 1 Felles basseng På felles område

Nøkkelinformasjon

Soverom: 2
Baderom: 1
Bygget: 54m2
Type kjøkken: Separat kjøkken
Integrerte garderobeskap: 2
Energisertifisering: E
Byggeår: 2005
Solretning : Sør
Sameiekostnader: 174 €
IBI: 115 €

Karakteristikk

Markise
Sikkerhetsdør
Klimaanlegg
Lys
Felles basseng
Åpen utsikt
Møblert
Bod
Takterrasse

Beskrivelse

Velkommen til Calle Taray! En koselig og modernisert leilighet, beliggende ved inngangen til La Herrada. Boligen har en romslig stue med god plass til både sofagruppe og spisebord. Videre har den et oppgradert kjøkken med integrerte hvitevarer. Boligen har 2 romslige soverom med garderobeskap, og ett nyoppusset bad. Aircondition i stue og på begge soverom er nye, og det er lagt høykvalitets laminatgulv i stue/kjøkken, noe som gir en varmere og hjemmekoselig følelse. Nyere møbler er også inkludert i prisen.  

Fra stuen kan du gå ut på terrassen, som fører videre opp til takterrassen på. Her er det god plass til å samle venner på grillkvelder, eller å nyte solen hele dagen. Det er montert pergola, og det er en bod med lagringsplass, vaskemaskin/tørketrommel og et ektra kjøleskap. Fra takterrassen kan du nyte utsikten over lagunen og omgivelsene.

Boligen disponerer også parkering på utendørs fellesparkering, og har tilgang til fellesområde med svømmebasseng. Kort gangavstand til matbutikk og restaurant, samt 15 minutters gange til sentrum av Los Montesinos hvor du finner flere butikker, frisør, bank, apotek etc. De vakre sandstrendene i Guardamar er kun 15 minutters kjøretur unna, og til Ciudad Quesada er det kun 5 minutter i bil. Der finner du også et stort utvalg av butikker og restauranter, samt gocart, bowling og andre aktiviteter.

 

 

Beliggenhet

Videoer

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 84.150 GBP
  • Russiske rubel: 84.150 RUB
  • Sveitsiske Franc: 95.132 CHF
  • Kinesiske yuan: 773.394 CNY
  • US Dollar: 106.584 USD
  • Svenske kroner: 1.123.683 SEK
  • Norske kroner : 1.142.857 NOK

Suma/IBI

115 €

174 €

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: E
15