09:00 - 17:00

Villa · Nybygg Alicante · San Juan Alicante · La Font

Ref: R-67124
251m2 <329m2 4 3 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 4
Baderom: 3
Bygget: 251m2
Tomt: 329m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Hage
Privat basseng
Inngjerdet
Air Conditioning: Pre-Installed
Number of Parking Spaces: 1
Near Schools
Near Commercial Center
Nær bussforbindelse
Location: Coastal
Terrace: 40 Msq.
Double Bedrooms: 4
Useable Build Space: 160 Msq.
Beach: 1100 Meters

Beskrivelse

NYBYGGEDE VILLAER I SAN JUAN DE ALICANTE Eksklusivt nybygg av villaer der luksus og eleganse forenes i form av drømmehus designet med deg i tankene. Et nytt prosjekt som tilbyr et hyggelig, kjent miljø med alle de bekvemmeligheter du alltid har forestilt deg, men aldri trodde kunne forenes på samme sted. Du hadde aldri trodd at de kunne forenes på samme sted, og kombinerer tradisjonen fra middelhavsvillaene med avantgarde og unik design der komfort, balanse og fremfor alt ditt velvære er i høysetet. Anlegget består av 21 uavhengige og private villaer, omgitt av grøntområder og med eget svømmebasseng, i en inngjerdet og helt sikker urbanisasjon. Du kan velge mellom 3 modeller, og noen av dem har mulighet for kjeller mot en ekstra kostnad. Villaene er utviklet med tanke på optimalisering av arkitektur, teknologi, design og energieffektivitet. Vi tilbyr deg de høyeste standardene for innovasjon, engasjement og kvalitet når det gjelder materialer og finish. Resultatet er en eksklusiv samling av estetisk tiltalende, effektive og elegante private hjem. Villaer som er designet for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av alle aspekter av livsstilen din, og som er ideelle for avslapning og fritid, men som også kan tilpasses hverdagens behov. Villaene ligger i et av de beste boligområdene i provinsen vår; et privilegert, rolig og eksklusivt område med alle slags tjenester innen rekkevidde og utmerket kommunikasjon med byen Alicante, San Juan og El Campello. La Font er et sted med en misunnelsesverdig historisk og kulturell rikdom, bare fem minutter unna, og skoler på høyt nivå som den banebrytende og prestisjetunge Escuela Europea de Alicante eller Liceo Francés Internacional de Alicante ligger i nærheten. Du kan også flykte til Muchavista-stranden, ca. 1200 meter fra villaene, der brisen og Middelhavet er dine allierte på lange spaserturer og forfriskende svømmeturer om sommeren. Familien kan glede seg over et bredt utvalg av fasiliteter mindre enn ti minutter unna med bil: naturparker, strender, restauranter, supermarkeder, kjøpesentre og sportssentre.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 569.646 GBP
  • Russiske rubel: 569.646 RUB
  • Sveitsiske Franc: 629.206 CHF
  • Kinesiske yuan: 5.151.312 CNY
  • US Dollar: 721.635 USD
  • Svenske kroner: 7.517.144 SEK
  • Norske kroner : 7.754.192 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B