09:00 - 17:00

Villa · Nybygg MURCIA · La Manga del Mar Menor · VENECIOLA

Ref: R-59956
465m2 <1.361m2 3 2 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygget: 465m2
Tomt: 1.361m2
Energisertifisering: X

Karakteristikk

Hage
Privat basseng
Takterrasse: Ja
Under-Build / Basement
Near Golf / Golf Resort Property
Near Schools
Near Commercial Center
Double Bedrooms: 3
Gym
Location: Coastal
Near Childrens Parks
Key Ready
Utsikt til havet
Terrace: 40 Msq.
Beach: 200 Meters
Gaming rom
Første linje til havet
Useable Build Space: 395 Msq.

Beskrivelse

LUKSUSVILLA MED PRIVAT brygge Mellom to hav, Mar Menor og Middelhavet, ligger denne vakre luksusvillaen på La Manga-halvøya (Murcia), med en av de mest privilegerte utsiktene i området (og ligger noen få meter fra stranden) Denne eiendommen har en privat brygge (for en båt opp til 12 m) som gir tilgang til havet gjennom et system av brede kanaler. Det ligger i Veneziola-området, med umiddelbare forbindelser til de naturlige holmene, golfbanen og marinaen. Det er en ny konstruksjon med høye kvaliteter og finish typisk for en luksusbolig. Med et konstruert areal på 465,32 m2 på en 1 361 m2 tomt, i første etasje har den 3 veldig romslige doble soverom og 2 bad, en stor stue med peis, en separat spisestue, et romslig, uavhengig hardvedkjøkken og en stort pantry for å lagre mat, klesvask etc. Store verandaer foran og bak. Nyt 2 svært romslige terrasser og et 72m2 solarium med utsiktspunkt på toppen av bygningen med privilegert panoramautsikt over Mar Menor. Hagen er ferdig for enkelt vedlikehold og har et privat basseng. Doble glass utvendig snekker og dobbel lukking. Innebygde garderobeskap på alle soverom. Kjeller/garasje på 239m2, ideell for installasjon av treningssentre, lager, spillerom etc. Bak bygget er det en privat brygge som gir tilgang til sjøen gjennom et system av kanaler. Strendene er noen få meter fra huset.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 660.894 GBP
  • Russiske rubel: 660.894 RUB
  • Sveitsiske Franc: 747.708 CHF
  • Kinesiske yuan: 6.075.498 CNY
  • US Dollar: 836.940 USD
  • Svenske kroner: 8.779.290 SEK
  • Norske kroner : 8.852.220 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: X