Bungalow · Nybygg Alicante · Pilar de la Horadada

Ref: R-98129
67m2 2 2 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 2
Baderom: 2
Bygget: 67m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Useable Build Space: 55 Msq.
Terrace: 68 Msq.
Felles basseng
Inngjerdet
Takterrasse: Ja
Air Conditioning: Pre-Installed
Double Bedrooms: 2
Near Schools
Location: Coastal, Urbanisation
Nær bussforbindelse
Beach: 3500 Meters

Beskrivelse

NYBYGGEDE BUNGALOWER I PILAR DE LA HORADADA Nybygget boligkompleks med bungalowleiligheter i Pilar de la Horadada. Prosjektet består av 8 bungalower fordelt på 2 blokker med 4 enheter i hver med 2 og 3 soverom og 2 innredede bad. Alle boligene vil ha tilgang til et felles svømmebasseng, og leilighetene i de øverste etasjene vil ha solarium. Alt er utformet med tanke på det praktiske og med fokus på beboernes behov i dag. Fullt utstyrt kjøkken med hvitevarer, bad, belysning og garderobeskap med skuffer. Solarium med sommerkjøkken. Boligen ligger i Pilar de la Horadada, omgitt av alle tjenester du trenger og bare noen få minutter fra stranden. Pilar de la Horadada er en typisk spansk landsby i den sørligste delen av Costa Blanca. I den store hovedgaten finner du supermarkeder, mange butikker, restauranter og barer og noen hyggelige torg. De vakre strendene Torre de la Horadada og Mil Palmeras med fin sandstrandpromenade ligger bare 5 minutter unna. I Pilar de la Horadada er det også et godt utbygd nettverk av sykkel- og turstier, og det er også et stort tilbud av ulike sportsaktiviteter. Lo Romero 18-hulls golfbane ligger bare en kort kjøretur fra byen. Flyplassene i Corvera (Murcia) og Alicante ligger henholdsvis 40 og 55 minutter unna.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 192.425 GBP
  • Russiske rubel: 192.425 RUB
  • Sveitsiske Franc: 216.057 CHF
  • Kinesiske yuan: 1.716.597 CNY
  • US Dollar: 236.987 USD
  • Svenske kroner: 2.585.974 SEK
  • Norske kroner : 2.612.054 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B