Villa · Nybygg Alicante · Rojales · Ciudad Quesada

Ref: R-30731
113m2 <266m2 3 2 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygget: 113m2
Tomt: 266m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Beach: 7000 Meters
Hage
Privat basseng
Inngjerdet
Air Conditioning: Pre-Installed
Number of Parking Spaces: 1
Near Schools
Near Commercial Center
Double Bedrooms: 3
Location: Coastal
Useable Build Space: 95 Msq.
Terrace: 16 Msq.

Beskrivelse

NYBYGGEDE VILLAER I ROJALES Nybyggede moderne villaer i Rojales. Villaer bygget over 1 etasje, med 3 soverom og 2 bad, åpen kjøkkenløsning med stue, garderober, terrasse, privat hage med basseng og parkeringsplass. Mulighet for solarium og kjeller mot en ekstra kostnad. Alt med førsteklasses materialer og de beste finishene. Villaen ligger bare 10 minutter fra La Marquesa golfbane i et rolig område og kysten. Rojales er en tradisjonell jordbruksby som har blitt en av favorittdestinasjonene i det indre av Vega Baja, takket være sin strategiske beliggenhet nær N-332 og AP-7. De gode tilkomstmulighetene gjør at du kan nå Alicante flyplass på 20 minutter og nyte strendene i Guardamar, La Mata eller Torrevieja på 15 minutter. Rojales tilbyr et rikt og variert gastronomisk og fritidstilbud, og har den prestisjetunge golfbanen La Marquesa Golf. Rojales er en nydelig landsby med alle tjenester som supermarkeder, apotek, banker, restauranter og naturpark like i nærheten av villaene. La Marquesa Golf er en av de mest historiske banene på Costa Blanca, med 18 hull og ett like spesielt som det 17. hullet på Sawgrass. Tradisjon, kvalitet og erfaring forenes for å tilby golfere som besøker oss en unik opplevelse, full av historie der.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 319.277 GBP
  • Russiske rubel: 319.277 RUB
  • Sveitsiske Franc: 355.273 CHF
  • Kinesiske yuan: 2.889.122 CNY
  • US Dollar: 405.347 USD
  • Svenske kroner: 4.193.870 SEK
  • Norske kroner : 4.316.009 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B