Torrevieja, Sentral leilighet i 3 etg med garasje og bod inkludert i prisen

Ref: 4-AP-358
Ny pris
66m2 2 1 Privat
89.000€ 86.000€
Kontakt meg om prisrendring

Nøkkelinformasjon

Soverom: 2
Baderom: 1
Bygget: 66m2
Type kjøkken: Separat kjøkken
Integrerte garderobeskap: 2
Energisertifisering: E
Byggeår: 2002
Solretning : Nordvest
Sameiekostnader: 522 €
IBI: 238 €

Karakteristikk

Møblert
Bod
Lys
Kjøpesentre
Skoler
Legevakt
Bussholdeplass
Lekeplass
Heis

Beskrivelse

Ikke gå glipp av denne unike muligheten!-Denne blir ikke lenge på markedet! Vi presenterer denne koselige leiligheten i tredje etasje, med to koselige soverom og et komplett bad, separat kjøkken fullt utstyrt med hvitevarer og stue/spisestue med utgang til en liten terrasse.

En av de store fordelene er at denne leiligheten inkluderer parkeringsplass og bod i kjellerkomplekset , med heis som garanterer direkte tilgang til boligen din. Glem bekymringer om parkering og lagring! Boligen selges møblert!!!

Plasseringen av denne leiligheten er uslåelig, innen gangavstand fra det pulserende sentrum av Torrevieja, med et bredt utvalg av butikker og tjenester for din daglige bekvemmelighet. Kun 1,2 km til stranden Los Locos stranden.

Ser du etter underholdning og moro? Dette stedet har alt! Bare noen få skritt fra den anerkjente Europaparken, Habaneras kjøpesenter og fritidsområder, hvor du finner et bredt utvalg av motebutikker, kinoer, bowlingbaner, restauranter, supermarkeder og mye mer.

Ikke gå glipp av denne muligheten til å bo på et sted som har alt i gangavstand. Kontakt oss i dag for å avtale en visning og gjøre denne leiligheten til ditt nye sydenhjem!

Beliggenhet

Plantegning

Videoer

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 73.633 GBP
  • Russiske rubel: 73.633 RUB
  • Sveitsiske Franc: 83.248 CHF
  • Kinesiske yuan: 663.395 CNY
  • US Dollar: 91.616 USD
  • Svenske kroner: 1.003.104 SEK
  • Norske kroner : 1.011.790 NOK

Suma/IBI

238 €

522 €

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: E
15