Villa · Nybygg Alicante · Pinoso · CULEBRON

Ref: R-65196
171m2 <10.000m2 3 2 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygget: 171m2
Tomt: 10.000m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Hage
Privat basseng
Inngjerdet
Air Conditioning: Pre-Installed
Near Golf / Golf Resort Property
Useable Build Space: 150 Msq.
Double Bedrooms: 3
Terrace: 40 Msq.
Number of Parking Spaces: 2
Beach: 60000 Meters
Location: Rural, Mountain

Beskrivelse

NYBYGG VILLA I PINOSO Nybygg luksusdesignet villa i Pinoso, provinsen Alicante. Luksus villa med 3 soverom og 2 bad med åpen kjøkkenløsning med spisestue, privat basseng og overbygd terrasse. Villaen har blitt designet med store vinduer for å tillate lyse rom og rom med åpen planløsning gir nyskapende ekstra plass. En utmerket byggekvalitet med moderne innredning, samt den imponerende beliggenheten en eksemplarisk infrastruktur med en uberørt panoramautsikt over fjell og daler fylt med mandel- og oliventrær og vingårder som produserer den lokale vinen, gjør dette området til en moderne oase av velvære , og naturen rundt er fantastisk i overflod. Du kan velge mellom alle fliser på kjøkken og bad og gulv, og til og med stilen på kjøkkenet ditt, slik at du gjør det og tilpasser designet internt kun for deg, Construction Company Architect vil samarbeide med deg og gi råd der det er nødvendig om alle endringer du ønsker å gjøre. Du kan øke størrelsen på denne VILLA hvis nødvendig, vi kan gi deg et estimat. Her kan du leve med frihet og ha alle daglige fasiliteter kun 10 minutters kjøring, du kan lukte duften av ville urter og slappe av i din egen Oasis of a Mediterranean Garden. Nybygde eiendommer med uvanlig design og utmerket kvalitet bygges i LAS COLINAS som ligger i en naturpark med fantastisk fantastisk utsikt til fjellene og mandelhager, men likevel gangavstand til den lokale Hamlet og kun 6 minutters kjøring til Pinoso nær landsbyen av Ubeda som ligger på den sørlige Costa Blanca.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 332.458 GBP
  • Russiske rubel: 332.458 RUB
  • Sveitsiske Franc: 382.374 CHF
  • Kinesiske yuan: 3.040.756 CNY
  • US Dollar: 420.747 USD
  • Svenske kroner: 4.522.140 SEK
  • Norske kroner : 4.513.604 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B