09:00 - 17:00

Villa · Nybygg Alicante · Altea · La Sierra

Ref: R-37554
505m2 <957m2 4 6 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 4
Baderom: 6
Bygget: 505m2
Tomt: 957m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Terrace: 120 Msq.
Useable Build Space: 260 Msq.
Hage
Privat basseng
Inngjerdet
Under-Build / Basement
Near Schools
Beach: 3000 Meters
Elevator/Lift
Utsikt til havet
Location: Coastal, Mountain
Air Condition Ja
Double Bedrooms: 4
Number of Parking Spaces: 2
Double Garage

Beskrivelse

NYBYGG LUKSUSVILLA I ALTEA New Build Luxury Villa ligger i et av de mest attraktive områdene i Altea, og kombinerer banebrytende teknologi, komfortabelt interiør, energieffektivitet og materialer som forbedrer lys og plass. Eiendommen, med 360° utsikt over havet og Benidorms skyline, ligger i et privilegert område i Altea la Vella, en av de mest emblematiske enklavene på Costa Blanca nord. Arkitekturen, med sine moderne og funksjonelle linjer, er designet for å la rommene puste og åpne opp til den store terrassen og svømmebassenget. Lys, luft, hav og vegetasjon gjør det klart at stilen tilpasser seg landskapet og integreres med det. Det er bygget på tre nivåer, adkomst er via det høyeste nivået, som huser garasjen og hallen til huset, utstyrt med heis, slik at bevegelsen mellom nivåene er behagelig. Den midterste etasjen rommer tre soverom, alle med eget bad og tilgang til en terrasse for å nyte havet fra alle rom i huset. I hovedetasjen er det fjerde soverommet i denne villaen, også med direkte tilgang til terrassen og hele dagområdet, en stor åpen stue som er koblet til kjøkkenet, terrassen og svømmebassenget. Denne villaen er mye mer enn en praktfull eiendom ved Middelhavet, det er en effektiv villa utstyrt med oppvarming, klimaanlegg og varmtvannssystem fra Aerotermia, installasjon av solcellepaneler, ladepunkt for elbil og hjemmeautomatiseringssystem som alltid skal være koblet til ditt hjem. Uterommene, bygget på forskjellige nivåer, lar stein og innfødte planter spille sin dekorative rolle, samtidig som de integreres perfekt med omgivelsene. Altea er en av de mest sjarmerende landsbyene på Costa Blanca. Den har også den offisielle tittelen kulturhovedstad i Valencia. Altea har en privilegert beliggenhet med både sjø og strand, samt fjell og elv. Altea har mer enn 8 km kystlinje, vekslende klipper og små viker med strandstrekninger i flatt terreng. Alicante flyplass ligger 50 minutters kjøring unna og Valencias flyplass ligger 1,5 times kjøring unna.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 1.634.161 GBP
  • Russiske rubel: 1.634.161 RUB
  • Sveitsiske Franc: 1.858.671 CHF
  • Kinesiske yuan: 14.748.082 CNY
  • US Dollar: 2.037.728 USD
  • Svenske kroner: 22.133.219 SEK
  • Norske kroner : 22.165.931 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B