09:00 - 17:00

Villa · Nybygg Alicante · Calpe · Pla roig

Ref: R-91051
166m2 <800m2 3 2 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygget: 166m2
Tomt: 800m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Hage
Privat basseng
Inngjerdet
Air Conditioning: Pre-Installed
Number of Parking Spaces: 1
Near Schools
Double Bedrooms: 3
Location: Coastal, Mountain
Useable Build Space: 135 Msq.
Beach: 800 Meters
Terrace: 64 Msq.

Beskrivelse

NYBYGG VILLA I CALPE Nybygget villa beliggende i et av boligområdene foretrukket av alle innbyggerne i Calpe, på grunn av sin nærhet til sentrum, strendene og samtidig fordi det er et rolig, men trygt område, siden det ligger i utkanten. av sentrum. Eiendommen er planlagt i en etasje, noe som gjør dette prosjektet praktisk og komfortabelt. Hele tomten er inngjerdet og har en hekk av sypresser innvendig, noe som gir privatliv og hyggelig miljø. Fra hovedinngangen til huset har vi tilgang til en hall, hvorfra vi til venstre har tilgang til dagområdet, bestående av stue med spisestue og åpen kjøkkenløsning med øy og område for vaskerom. Fra stuen har vi tilgang til utsiden, hvor vi har en overbygd veranda med grill og en stor terrasse med svømmebasseng på 40m2. På høyre side av huset er soveområdet, med 3 soverom: hovedsuiten med omkledningsrom og bad og ytterligere to soverom som deler bad. Utenfor er det en parkeringsplass med pergola i form av et seil for to biler. Calpe, en av byene La Marina Alta, ligger på nordkysten av provinsen Alicante, omgitt av byene Altea, Benidorm, Teulada-Moraira, Benissa. Calpe har en herlig blanding av gammel valenciansk kultur og moderne turistfasiliteter. Det er en flott base for å utforske lokalområdet eller nyte de mange lokale strendene. Calpe alene har tre av de vakreste sandstrendene på kysten. Calpe har også to seilklubber: Real Club Náutico de Calpe og Club Náutico de Puerto Blanco. Fiskerlandsbyen Calpe nå forvandlet til en turistmagnet, byen har en ideell beliggenhet, lett tilgjengelig fra motorveien A7 og N332 som går fra Valencia til Alicante; Det er ca. 1 times kjøring fra flyplassen i Alicante og 1,5 time til Valencias flyplass.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 813.723 GBP
  • Russiske rubel: 813.723 RUB
  • Sveitsiske Franc: 905.730 CHF
  • Kinesiske yuan: 7.399.360 CNY
  • US Dollar: 1.028.470 USD
  • Svenske kroner: 10.654.250 SEK
  • Norske kroner : 10.917.400 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B