Villa · Nybygg Alicante · Moraira · El Portet

Ref: R-86310
568m2 <869m2 4 8 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 4
Baderom: 8
Bygget: 568m2
Tomt: 869m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Hage
Privat basseng
Gated
Air Conditioning: Pre-Installed
Under-Build / Basement
Near Schools
Views: Sea
Location: Coastal, Mountain
Double Bedrooms: 4
Double Garage
Beach: 600 Meters
Terrace: 41 Msq.
Number of Parking Spaces: 4
Useable Build Space: 367 Msq.

Beskrivelse

NYBYGG VILLA I MORAIRA Denne praktfulle moderne høyteknologiske luksusvillaen ligger i det velkjente og ettertraktede boligområdet El Portet i Moraira, og har, på grunn av sin misunnelsesverdige beliggenhet, fantastisk panoramautsikt over Middelhavet, Peñón de Ifach og landskap. Den vakre gamlebyen i Moraira, havnen og dens paradisiske sandstrender ligger knapt 5 minutter unna. Et fristed hvor man kan betrakte naturen i et landskap med Middelhavet som bakteppe... hele territoriet er tenkt som et tilleggsmateriale i prosjektet. Respekten for omgivelsene og den omkringliggende naturen, samt maksimering av både kontemplasjon og nytelse av dette naturlige miljøet, er nøkkelfaktorene som bestemmer utgangspunktene i utformingen av denne boligen. Du vil få tilgang til huset fra blindveien opp, gå gjennom en hyggelig sti, noe som gir deg sjansen til å oppdage de forskjellige funksjonene til dette prosjektet. Fra hovedinngangen får du tilgang til første etasje direkte til hallen, fordeler kjøkken, stue-spisestue i ett område. Fra gangen er det adkomst til topp og første etasje gjennom trapper eller heis. Stuen og kjøkkenet har direkte tilgang til bassenget og utendørs underholdningsområde med grill. Det øverste nivået er dedikert til soverommet og består av 2 hovedsoverom med walk-in-garderobe, fullt utstyrt bad med fantastisk utsikt. I første etasje er det 2 ekstra soverom begge med eget bad, vaskerom og lukket garasje for 2 biler. Det har også et spaområde som er tilrettelagt for en badstue. På motsatt side er det et enormt kino-rom og en vinkjeller med bar og bord for arrangementer. Lisens klar til å begynne å bygge. Moraira er en liten by med gode restauranter, barer og mange supermarkeder rundt. Det er en veldig hyggelig strand rett ved siden av byen som er flott for familier. Strandpromenaden tilbyr en fantastisk utsikt over Penon Ifach over bukten i Calpe. Kystveien dit er vel verdt å gjøre med noen spektakulære utsikter. Moraira ligger omtrent 1 time og 15 minutter nordover opp A7 fra Alicante flyplass, det er ganske enkelt å komme til. Det er omtrent samme avstand eller litt mindre sør fra Valencia flyplass.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 2.809.885 GBP
  • Russiske rubel: 2.809.885 RUB
  • Sveitsiske Franc: 3.142.425 CHF
  • Kinesiske yuan: 25.139.400 CNY
  • US Dollar: 3.443.050 USD
  • Svenske kroner: 37.480.625 SEK
  • Norske kroner : 36.573.875 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B