Villa · Nybygg Alicante · Pinoso · CULEBRON

Ref: R-88477
251m2 <1.000m2 4 3 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 4
Baderom: 3
Bygget: 251m2
Tomt: 1.000m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Hage
Privat basseng
Inngjerdet
Air Conditioning: Pre-Installed
Near Golf / Golf Resort Property
Double Bedrooms: 4
Number of Parking Spaces: 2
Beach: 60000 Meters
Location: Rural, Mountain
Terrace: 37 Msq.
Useable Build Space: 200 Msq.

Beskrivelse

NYBYGG VILLA I PINOSO Nybygget luksusvilla i Pinoso, provinsen Alicante. Denne fantastiske villaen har 4 soverom, ett i første etasje og de tre andre i første etasje. Den har også tre bad. Villaen har blitt designet med store vinduer for å tillate lyse rom og rom med åpen planløsning gir nyskapende ekstra plass. En utmerket byggekvalitet med moderne innredning, samt den imponerende beliggenheten en eksemplarisk infrastruktur med en uberørt panoramautsikt over fjell og daler fylt med mandel- og oliventrær og vingårder som produserer den lokale vinen, gjør dette området til en moderne oase av velvære , og naturen rundt er fantastisk i overflod. Villaene kommer med 100 % juridiske garantier, arkitektprosjekt, lisenser og Cedula de Habitation Certificate og 10 års bygningsgaranti utstedt av Architect [amp;] Pool 8x4 Her kan du leve med frihet og ha alle daglige fasiliteter kun 10 minutters kjøring, du kan lukte duften av ville urter og slappe av i din egen Oasis of a Mediterranean Garden... Nybygde eiendommer med uvanlig design og utmerket kvalitet bygges i LAS COLINAS som ligger i en naturpark med fantastisk fantastisk utsikt til fjellene og mandelhager, men likevel gangavstand til den lokale Hamlet og kun 6 minutters kjøring til Pinoso nær landsbyen av Ubeda som ligger på den sørlige Costa Blanca. Gjør en avtale med oss ​​for å se utstillingshuset og se på området, så tar vi deg til lunsj i Pinoso for å smake på de lokale rettene og den berømte vinen i området.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 406.861 GBP
  • Russiske rubel: 406.861 RUB
  • Sveitsiske Franc: 452.865 CHF
  • Kinesiske yuan: 3.699.680 CNY
  • US Dollar: 514.235 USD
  • Svenske kroner: 5.327.125 SEK
  • Norske kroner : 5.458.700 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B