Villa · Nybygg Alicante · Benitachell · Cumbre del sol

Ref: R-47669
181m2 <824m2 3 4 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 4
Bygget: 181m2
Tomt: 824m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Hage
Privat basseng
Inngjerdet
Air Conditioning: Pre-Installed
Number of Parking Spaces: 1
Near Schools
Double Bedrooms: 3
Near Trees
Beach: 1000 Meters
Utsikt til havet
Location: Coastal, Mountain
Useable Build Space: 144 Msq.
Terrace: 123 Msq.

Beskrivelse

NYBYGGET VILLA MED HAVUTSIKT I CUMBRE DEL SOL Nybygget luksusvilla med privat basseng og havutsikt i Residential Resort Cumbre del Sol, i Benitachell, på Costa Blanca nord, mellom Alicante og Valencia by. Et moderne design og en elegant og lys layout er nøkkelen til denne villaen med 3 soverom, alle med eget bad, og hovedsoverommet har også et stort omkledningsrom. Første etasje på denne eiendommen lar oss utvide den til 4 soverom. Hovedetasjen er preget av rom med åpen planløsning, hvor kjøkken og stue/spisestue er slått sammen og åpner ut mot hovedterrassen med et vakkert privat evighetsbasseng og verandaen. Dens utforming og design er skapt for å få mest mulig ut av havutsikten, både fra soverommene og fra stuen/spisestuen. Samtidig er det lagt spesiell vekt på personvernet, med en vertikal vegg som ikke bare gir privatliv til hovedterrassen, men som også fremstår som et dekorativt element. En komfortabel og bærekraftig villa, med gulvvarme gjennom aerotermisk oppvarming, peis, installasjon av et selvforbruk solcelleanlegg, forhåndsinstallasjon av nødvendig plugg for lading av elbiler, utvalg av materialer som gir kvalitet og varme til huset. På det østligste punktet av provinsen Alicante, Spania, ligger Residential Resort Cumbre del Sol. Beboere og gjester er de første til å hilse på den majestetiske solen hver morgen når den stiger opp over det rolige vannet i Middelhavet. Fra vårt eksklusive utsiktspunkt, på det høyeste punktet i Benitachell kommune, tilbyr Cumbre del Sol panoramautsikt over havet og naturparkene som omgir oss fra Jávea til Moraira. Oppdag eksklusivt feriested på Costa Blanca og oppdag våre fantastiske førsteklasses leiligheter og villaer, utrolige sports- og fritidsfasiliteter og komplett utvalg av tjenester for de som er heldige nok til å gjøre Cumbre del Sol til deres hjem. Benitachell ligger 65 minutter fra Alicante flyplass og 1,5 time Valencia flyplass.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 1.494.052 GBP
  • Russiske rubel: 1.494.052 RUB
  • Sveitsiske Franc: 1.659.495 CHF
  • Kinesiske yuan: 13.563.885 CNY
  • US Dollar: 1.886.171 USD
  • Svenske kroner: 19.557.088 SEK
  • Norske kroner : 19.778.703 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B