09:00 - 17:00

Villa · Nybygg MURCIA · Murcia · Lorca

Ref: R-62699
95m2 <294m2 3 2 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygget: 95m2
Tomt: 294m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Hage
Felles basseng
Inngjerdet
Air Conditioning: Pre-Installed
Number of Parking Spaces: 1
Near Golf / Golf Resort Property
Double Bedrooms: 3
Nær bussforbindelse
Key Ready
Useable Build Space: 90 Msq.
Location: Mountain, Urbanisation
Terrace: 100 Msq.
Beach: 50000 Meters

Beskrivelse

NYBYGGDE VILLAER I LORCA Nybygget boligområde med villaer og bungalower i Lorca, en historisk by i Murcia-regionen kjent for sin kultur. Urbanisering av villaer og bungalowleiligheter med felles svømmebasseng og hageområde. Private villaer med 3 soverom, 2 bad, moderne kjøkken med trappetilgang til taksolarium, åpen stue/spisestue som fører til en privat hage med parkeringsplass. Urbanisasjonen har et felles basseng kun for beboere og hageanlegg. Lorca har en smal stripe med jomfruelig kystlinje på 9 km som ligger mellom kommunene Aguilas og Mazarron. Strender og rolige viker, som miljøet som omgir dem. Alle strendene er innenfor Cabo Cope og Puntas de Calnegre Regional Park, så de er ikke urbaniserte, med unntak av den gamle fiskerlandsbyen Puntas de Calnegre, som har et lite bysentrum. Disse strendene, kanskje den mest ukjente i Murcia-regionen, gir en skjønnhet og ro som inviterer deg til å spasere gjennom buktene, klippene og stiene rundt. Lorca ligger kun 20 minutter fra strendene i Águilas og mindre enn en time fra flyplassene.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 252.576 GBP
  • Russiske rubel: 252.576 RUB
  • Sveitsiske Franc: 280.545 CHF
  • Kinesiske yuan: 2.293.035 CNY
  • US Dollar: 318.866 USD
  • Svenske kroner: 3.306.213 SEK
  • Norske kroner : 3.343.678 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B