09:00 - 17:00

Villa · Nybygg Alicante · Javea · La Cala

Ref: R-64294
200m2 <1.001m2 3 3 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 3
Bygg: 200m2
Tomt: 1.001m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Solarium: Yes
Air Conditioning: Pre-Installed
Number of Parking Spaces: 1
Near Schools
Double Bedrooms: 3
Location: Coastal, Mountain
Useable Build Space: 160 Msq.
Beach: 800 Meters
Terrace: 140 Msq.
Hage
Privat basseng
Gated

Beskrivelse

NYBYGG MODERNE VILLA I JAVEA Moderne nybygg villa i et rolig område i Jávea. Dette vakre prosjektet med steinfinish, har 2 etasjer som er forbundet med en moderne intern trapp. Første etasje har 2 soverom med eget bad, kjøkken, stue / spisestue, vaskerom og toalett. Kjøkkenet er fullt utstyrt og er åpent mot stuen. Skyvedører i glass gir direkte tilgang til en stor terrasse og bassenget. I øverste etasje er det et annet soverom med bad. Huset har klimaanlegg og gulvvarme. Den har en automatisk inngangsdør med en uavhengig fotgjengerinngang. På samme nivå som hovedhuset er bassenget. Inkluderer hage som skal tilpasses av klienten. Javea (Xabia) er en by i Alicante som tilhører Valencia-regionen. Ligger på Costa Blanca, er det 92 km fra Alicante og 105 km fra Valencia. Byen ligger mellom to nes (La Nao og San Antonio) og er omkranset av vannet i Middelhavet og skjermet fra de kontinentale vindene av den fjellrike barrieren Montgó. Den har derfor et kontrastfylt landskap: kyst, fjell og frukthager og vingårder i innlandet. Javea har vært en by som tradisjonelt har vært dedikert til handel og fiske, men mangfoldet av landskap den tilbyr, sammen med det milde klimaet hele året og den forsiktige byplanleggingen har gjort den til et av de viktigste turiststedene i Valencia-regionen, uten å miste sjarmen til fiskerlandsbyene ved Middelhavet. Javea (Xabia) ligger 92 km fra Alicante.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 986.965 GBP
  • Russiske rubel: 986.965 RUB
  • Sveitsiske Franc: 1.119.180 CHF
  • Kinesiske yuan: 8.747.590 CNY
  • US Dollar: 1.230.155 USD
  • Svenske kroner: 13.392.325 SEK
  • Norske kroner : 13.762.050 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B