Villa · Nybygg Alicante · Benitachell · Cumbre del sol

Ref: R-23672
188m2 <847m2 3 5 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 5
Bygget: 188m2
Tomt: 847m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Hage
Privat basseng
Jacuzzi
Gated
Under-Build / Basement
Near Schools
Near Commercial Center
Useable Build Space: 150 Msq.
Double Bedrooms: 3
Location: Coastal, Mountain, Urbanisation
Views: Sea
BBQ
Beach: 2000 Meters
Number of Parking Spaces: 2
Terrace: 187 Msq.

Beskrivelse

NYBYGG LUKSUSVILLA I CUMBRE DEL SOL Å slappe av og komme vekk fra alt, omgitt av utrolig havutsikt; det er mulig i denne eksklusive villaen som ligger i Residential Resort Cumbre del Sol. New Build Luxury villa er fordelt over flere etasjer, i åpne og komfortable rom, hvor de indre/eksteriøre grensene krysses og utviskes. Et prosjekt med lyse farger, tre og mye naturlig lys utenfra. Adkomst til huset er via øverste etasje, med en stor hall som rommer trapperommet og avgrenser villaens to moduler. De 3 soverommene i denne villaen ligger i denne etasjen. I den ene fløyen er hovedsoverommet, romslig og lyst, med egen terrasse og et spektakulært bad. Den andre fløyen huser de to andre soverommene, begge med eget bad og en stor terrasse. I første etasje er dagtid området, et stort åpent kjøkken med en imponerende øy, med en frokostbenk, åpen utsikt til verandaen, en spektakulær sommerservering mot havet, med grill og utendørs bad. Stuen-spisestuen har også en utsøkt veranda, som ytterligere forsterker ideen om å "bo ute" med flere sittegrupper ved siden av evighetsbassenget og jacuzzien, for å nyte de fantastiske soldagene som Costa Blanca byr på uten å miste Middelhavet av syne Hav. Eiendommen fortsetter å overraske oss, siden det fortsatt er en kjeller på nesten 30m², med veranda og privat terrasse, for å skape en unik plass, fra et ekstra soverom, et arbeidsområde eller hva den nye eieren ønsker. Boligområdet ligger innenfor urbanisasjonen Cumbre del Sol, og derfor nyter alle eiendommene i området også alle tjenestene som er tilgjengelige i denne etablerte urbanisasjonen, som har et shoppingområde med supermarked, frisør, apotek, barer og restauranter, den internasjonale skolen Lady Elizabeth School og et omfattende utvalg av utendørs sportsmuligheter med tennis- og padlebaner, turstier, rideskole, og ikke å glemme Moraig-stranden med sine strandbarer og Cala Llebeig og Cala Los Tiestos-buktene, med stor skjønnhet og sjarm. Pluss alle spisestedene og fritidstilbudene som er tilgjengelige i nabobyene Benitachell, Javea (kun 7 km unna) og Teulada-Moraira (kun 4 km unna), som alle er internasjonalt anerkjente prestisjefylte turistmål, og som ligger halvveis mellom både Alicante og byer i Valencia. Alicante flyplass ligger 1 times kjøretur unna.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 1.785.358 GBP
  • Russiske rubel: 1.785.358 RUB
  • Sveitsiske Franc: 1.996.649 CHF
  • Kinesiske yuan: 15.973.188 CNY
  • US Dollar: 2.187.661 USD
  • Svenske kroner: 23.814.613 SEK
  • Norske kroner : 23.238.478 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B