09:00 - 17:00

Leilighet · Nybygg Alicante · Guardamar del Segura · Los secanos

Ref: R-30681
83m2 3 2 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygget: 83m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Parkering
Felles basseng
Inngjerdet
Air Conditioning: Pre-Installed
Near Schools
Location: Coastal, Urbanisation
Double Bedrooms: 3
Nær bussforbindelse
Elevator/Lift
Utsikt til havet
Beach: 800 Meters
Useable Build Space: 67 Msq.
Terrace: 6 Msq.

Beskrivelse

NYBYGG BOLIGKOMPLEKS MED HAVUTSIKT I GUARDAMAR DEL SEGURA Nybygget boligkompleks består av 3 blokker med leiligheter og toppleiligheter, som hver tilbyr 9 enheter med 3 eller 4 soverom med felles svømmebasseng og havutsikt i Guardamar del Segura. Bygningene er designet for å tilby vakker utsikt over Middelhavet og få mest mulig ut av klimaet og naturlig lys. Kompleks med felles svømmebasseng og grøntarealer samt gymsal for å sikre en unik opplevelse for deg og din familie. Valgfri parkeringsplass og bod er tilgjengelig mot en ekstra kostnad. Hvert hjem har 3 eller 4 soverom og 2 eller 3 bad, stue med åpen planløsning med integrerte kjøkken, samt romslige terrasser. Eiendommene i første etasje tilbyr valgfritt privat svømmebasseng, og toppleilighetene har store vinduer med den beste utsikten over kysten, store terrasser og solarium hvor du kan ha et privat svømmebasseng, kjøkken eller jacuzzi. Kompleks som ligger kun 5 minutter fra strendene i Guardamar del Segura, i et boligområde omgitt av parker og natur. Alle tjenestene og fasilitetene i sentrum vil være bare noen få skritt unna ditt nye hjem. Guardamar del Segura er en by som ligger på Costa Blanca sør. Med sine 11 kilometer med naturlig strand og sin store furuskog. Guardamar er en rolig by å bo i, den har alle tjenester hele året som restauranter, barer, butikker, banker, steder for fritid, etc. Hver onsdag, i de sentrale gatene i byen, arrangeres et marked hvor mange mennesker går for å kjøpe produkter som mat, klær, møbler, dyr osv. Det er en stor påstand og innbyggerne i byen rundt kommer til Guardamar hver onsdag å besøke markedet. Guardamar del Segura har en stor havn med aktiviteter hele året, den har et stort sportssenter med paddletennis, tennis, fotball og et stort oppvarmet svømmebasseng som fungerer hele året. Den har også et bibliotek hvor det er gratis wifi og datamaskiner. Guardamar del Segura ligger bare 20 km fra flyplassen Alicante - Elche (El Altet), hvor det er mange flyvninger hver dag med forbindelser til de viktigste europeiske byene, på grunn av etterspørselen etter turister på Costa Blanca.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 320.936 GBP
  • Russiske rubel: 320.936 RUB
  • Sveitsiske Franc: 360.150 CHF
  • Kinesiske yuan: 2.928.150 CNY
  • US Dollar: 406.725 USD
  • Svenske kroner: 4.215.900 SEK
  • Norske kroner : 4.287.188 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B