Town House · Nybygg MURCIA · San Pedro del Pinatar · Pueblo

Ref: R-77765
111m2 <20m2 3 2

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygget: 111m2
Tomt: 20m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Hage
Inngjerdet
Takterrasse: Ja
Air Conditioning: Pre-Installed
Near Golf / Golf Resort Property
Near Schools
Double Bedrooms: 3
Location: Coastal
Terrace: 18 Msq.
Useable Build Space: 90 Msq.
Beach: 2000 Meters

Beskrivelse

NYBYGG REKKEHUS I SAN PEDRO DEL PINATAR Nybygg bolig av eksklusivt sett med 3 rekkehus med 3 soverom, 3 bad designet for å tilby maksimal komfort og funksjonalitet i sine rom. Hver eiendom har terrasser som gir en perfekt atmosfære for å nyte utendørs. Boligene har delt klimaanlegg. Kjøkkenet er utstyrt med apparater, som stekeovn, mikrobølgeovn, kjøleskap, oppvaskmaskin, keramisk kokeplate og avtrekksvifte. I tillegg inkluderer Residential Almirante forhåndsinstallasjon av solcellepaneler, noe som gjør disse boligene til et bærekraftig og energieffektivt alternativ. Som et ekstra element kan du få bassenget eller boblebadet mot ekstra kostnad. Den privilegerte beliggenheten til San Pedro del Pinatar ved Mar Menor og Middelhavskysten tiltrekker seg de med interesse for seiling og vannsport, og gir fortøyninger i marinaen og yachtklubbene, mens strendene og de naturlige gjørmebadene tiltrekker seg de som søker trygg sol, sjø og sand. San Pedro del Pinatar har et etablert samfunn og tilbyr et utmerket utvalg av aktiviteter, inkludert et innendørs svømmebasseng og idrettsanlegg, samt et program med sosiale aktiviteter hele året på grunn av det behagelige vinterklimaet. Fordelene med gjørmebadene, som er typiske for regionen, eller det rolige vannet i Mar Menor, har favorisert veksten i Lo Pagán, som for tiden har alle slags fasiliteter. I tillegg har det en utmerket beliggenhet, bare 5 minutter fra kjøpesenteret Dos Mares. Murcia/Corvera flyplass ligger 30 minutter unna, og Alicante flyplass ligger en times kjøretur unna.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 186.642 GBP
  • Russiske rubel: 186.642 RUB
  • Sveitsiske Franc: 207.746 CHF
  • Kinesiske yuan: 1.697.180 CNY
  • US Dollar: 235.899 USD
  • Svenske kroner: 2.443.749 SEK
  • Norske kroner : 2.504.107 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B