09:00 - 17:00

Penthouse · Nybygg Alicante · Guardamar del Segura · Pueblo

Ref: R-67358
95m2 3 2 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygget: 95m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Double Bedrooms: 3
Beach: 1000 Meters
Utsikt til havet
Number of Parking Spaces: 2
Useable Build Space: 78 Msq.
Terrace: 159 Msq.
Felles basseng
Inngjerdet
Takterrasse: Ja
Air Conditioning: Pre-Installed
Near Schools
Near Commercial Center
Location: Coastal, Urbanisation

Beskrivelse

NYBYGG BOLIG I GUARDAMAR DEL SEGURA Et 11 etasjers nybygg moderne boligkompleks bestående av 20 leiligheter og penthouse, med fellesarealer og direkte havutsikt i Guardamar del Segura. Et fristed for ro ved siden av Las Dunas naturpark og havet. Bolig bestående av leiligheter med 2 soverom og penthouse med 3 soverom, alle har åpen kjøkkenløsning med romslig stue, garderober, terrasse, bod, parkeringsplass. Boligene er designet for maksimal privatliv, med store terrasser med utsikt over havet og romslige fellesarealer med svømmebasseng og grønne områder hvor du kan slappe av og nyte omgivelsene. Miljøvennlige hjem for å nyte Middelhavet i sitt mest naturlige og fredelige miljø hvor du kan gå, svømme og utøve forskjellige idretter. Guardamar del Segura er en by som ligger på Costa Blanca sør. Med sine 11 kilometer med naturlig strand og sin store furuskog. Guardamar er en rolig by å bo i, den har alle tjenester hele året som restauranter, barer, butikker, banker, steder for fritid, etc. Hver onsdag, i de sentrale gatene i byen, arrangeres et marked der mange mennesker går for å kjøpe produkter som mat, klær, møbler, dyr osv. Det er et stort krav, og innbyggerne i den omkringliggende byen kommer til Guardamar hver onsdag for å besøke markedet. Guardamar del Segura har en stor havn med aktiviteter hele året, det har et stort sportssenter med paddle tennis, tennis, fotball og et stort oppvarmet svømmebasseng som fungerer hele året. Det har også et bibliotek der det er gratis wifi og datamaskiner. Guardamar del Segura ligger bare 20 km fra flyplassen Alicante - Elche (El Altet), hvor det er mange flyvninger hver dag med forbindelser til de største europeiske byene, på grunn av etterspørselen etter turister på Costa Blanca.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 513.073 GBP
  • Russiske rubel: 513.073 RUB
  • Sveitsiske Franc: 571.087 CHF
  • Kinesiske yuan: 4.665.491 CNY
  • US Dollar: 648.477 USD
  • Svenske kroner: 6.717.785 SEK
  • Norske kroner : 6.883.708 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B