Leilighet · Nybygg Alicante · Elche · Centro

Ref: R-15359
60m2 2 2

Nøkkelinformasjon

Soverom: 2
Baderom: 2
Bygg: 60m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Near Schools
Near Bus Route
Elevator/Lift
Terrace: 3 Msq.
Beach: 14000 Meters
Useable Build Space: 58 Msq.
Gated
Air Conditioning: Pre-Installed
Double Bedrooms: 2

Beskrivelse

NYTT BYGNINGSKOMPLEKS I ELCHE Nybyggkompleks som ligger i sentrum av Elche. Komplekset består av 7 eksklusive leiligheter og toppleiligheter i en av de mest historiske gatene i Elche. Denne bygningen er designet med kunden i tankene, og skaper hjem med perfekt finish til en overkommelig pris ... Ny moderne utvikling på grunn av design, funksjoner og kvaliteten på materialene som brukes. Det historiske kvartalet i Elche, hovedstaden i regionen Bajo Vinalopó i Alicante. Dens palmelund, et verdensarvsted, bidrar til regionens appell, sammen med to høytidsfeiringer som er erklært av internasjonal turistinteresse: "Domingo de Ramos" (palmesøndag) og Mysteriet i Elche. Festa d'Elx (Elche-festivalen) er erklært som et mesterverk i menneskehetens muntlige og immaterielle kulturarv av UNESCO. Elche er et must av mange grunner, for eksempel de mange naturreservatene, kystbyene og den prestisjefylte gastronomien, for å nevne noen. Fra Elche kan besøkende reise til resten av provinsen: de mange naturreservatene, de monumentale byene i innlandet og den 160 kilometer lange kystlinjen (Costa Blanca), fylt med strender og historiske byer. Alicante, Villajoyosa, Benidorm, Altea Javea og Denia ligger i den nordlige halvdelen, ved kysten av Middelhavet. Villena, Alcoy/Alcoi, Elda og Cocentaina ligger i innlandet nord i provinsen. Naturreservatene Pego-Oliva Fen, Montgó, Penyal d'Ifac og Font Roja Kermes eikelund er blant de vakreste åpne områdene. Torrevieja og Santa Pola ligger på sørkysten, mens Crevillente og Orihuela ligger i innlandet i sør. Naturreservatene Santa Pola Salt Marshes og El Fondó og lagunene La Mata og Torrevieja. Flyplassen i Alicante ligger bare 15 minutters kjøring unna, og flyplassen i Corvera (Murcia) ligger 50 minutters kjøring unna.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 72.950 GBP
  • Russiske rubel: 72.950 RUB
  • Sveitsiske Franc: 82.722 CHF
  • Kinesiske yuan: 646.561 CNY
  • US Dollar: 90.925 USD
  • Svenske kroner: 989.868 SEK
  • Norske kroner : 1.017.195 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B