09:00 - 17:00

Villa · Nybygg Alicante · La Romana · LA ROMANA

Ref: R-82915
140m2 <220m2 2 1 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 2
Baderom: 1
Bygget: 140m2
Tomt: 220m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Hage
Felles basseng
Inngjerdet
Terrace: 10 Msq.
Takterrasse: Ja
Beach: 36000 Meters
Location: Urbanisation
Useable Build Space: 115 Msq.
Air Conditioning: Pre-Installed
Under-Build / Basement
Double Bedrooms: 2

Beskrivelse

NYBYGG VILLA I LA ROMANA Ny villadesign i tankene av rustikk type, men med moderne interiør og moderne funksjoner. Villaen er designet med store vinduer for å tillate lyse og åpne rom som tilbyr den innovative ekstra plassen. En utmerket kvalitet på konstruksjon med moderne tilbehør, samt den imponerende beliggenheten til en eksemplarisk infrastruktur med en uberørt panoramautsikt over fjell og daler fulle av mandel- og oliventrær og vingårder som produserer den lokale vinen, gjør dette området til en moderne oase av vel- vesen, og naturen rundt er fantastisk i overflod. Her kan du bo fritt og ha alle bekvemmeligheter fra dag til dag kun 5 minutter med bil, du kan lukte duften av ville urter og slappe av i din egen oase av en middelhavshage. Du har mulighet for alle kjøkken- og baderomsfliser og gulv og til og med stilen på kjøkkenet ditt for deg å gjøre og tilpasse designet internt bare for deg, arkitekten til byggefirmaet vil samarbeide med deg og gi råd når det er nødvendig om alle endringene du vil lage. 10 måneders byggetid. Felles basseng Glatt kjeller 70m2 La Romana typisk spansk landsby, omgitt av fjell og ca 30 minutter fra havet. Villa som ligger 30 minutter fra Alicante flyplass.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 173.697 GBP
  • Russiske rubel: 173.697 RUB
  • Sveitsiske Franc: 196.513 CHF
  • Kinesiske yuan: 1.596.766 CNY
  • US Dollar: 219.965 USD
  • Svenske kroner: 2.307.378 SEK
  • Norske kroner : 2.326.545 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B