09:00 - 17:00

Villa · Nybygg Alicante · Polop · Alberca

Ref: R-81133
100m2 <400m2 3 2

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygg: 100m2
Tomt: 400m2
Energisertifisering: X

Karakteristikk

Hage
Terrasse
Sikkerhetsdør
Garderobeskap
Parkering
Residens
Solarium
Vistas al mar

Beskrivelse

NYBYGG VILLAER I POLOP Nybygg Bolig på 10 frittliggende ett- og toplansvillaer, bygget på tomter fra 300 m2 i Polop. Villaene er designet for å være romslige og lyse, med store vinduer som lar deg nyte den fantastiske utsikten. Villas har 3 soverom, med 2 bad, åpen kjøkkenløsning med stue, garderober, privat hage med off-road parkeringsplass og stort solarium i toppetasjen med flott utsikt over fjellene og skjønnheten til Middelhavet. Du har direkte tilgang til terrassen og den private hagen fra alle rom. Et alternativ for et privat basseng mot en ekstra kostnad. Føl friheten av å være omgitt av natur gjennom de store vinduene med utsikt over fjellene og nyt stillheten, avslapningen og de fantastiske temperaturene i dette middelhavsområdet hele året. Den privilegerte beliggenheten til boligkomplekset, kun 10 km fra store byer som Benidorm eller Altea, og noen få minutters kjøring fra byer som La Nucía eller Alfaz del Pí, gir det flere tjenester tilgjengelig bare noen få skritt unna. De beste strendene, kjøpesentrene, medisinske fasilitetene, restaurantene… Videre, hvis du er en sportselsker, har La Nucía blitt erklært som sportshovedstaden på Costa Blanca og gitt International Sports Tourism Award, med en kalender full av nasjonale og internasjonale sportskonkurranser og arrangementer. Byen Polop tilbyr et fantastisk utvalg av alternativer for elskere av friluftsliv omgitt av natur og fred uten sidestykke. Kommunen nyter et middelhavsklima med kjøligere temperaturer og renere luft, til tross for at den bare er 15 minutter fra kysten. Den strekker seg fra elvene Guadalest og Algar til byen Villajoyosa, inkludert strendene i Albir og Benidorm; i innlandet grenser det til Callosa og Guadalest.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 309.492 GBP
  • Russiske rubel: 309.492 RUB
  • Sveitsiske Franc: 349.344 CHF
  • Kinesiske yuan: 2.744.460 CNY
  • US Dollar: 385.812 USD
  • Svenske kroner: 4.185.180 SEK
  • Norske kroner : 4.247.100 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: X