09:00 - 17:00

Villa · Nybygg Alicante · Benissa · Fanadix

Ref: R-92076
150m2 <800m2 3 2 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygg: 150m2
Tomt: 800m2
Energisertifisering: Under utarbeidelse

Karakteristikk

Hage
Terrasse
Parkering
Utegrill
Eget basseng
Solarium
Garasje

Beskrivelse

EKSKLUSIV VILLA INTEGRERT I NATUR D Det ligger i omgitt av natur og ligger på et strategisk sted, veldig nær Baladrar-, Advocat- og Fustera -bukten og bare 10 minutter fra Calpe og Moraira. En kampanje der hver hytte er designet og tilpasset spesifikt til tomten. Med et eksklusivt design og sin egen karakter, er det integrert i omgivelsene og designet for å nyte det milde middelhavsklimaet. Fordelt alt i en etasje, noe som gjør det til et praktisk og funksjonelt hjem. Fra inngangen er det tilgang til gangen, på venstre side har vi dagsområdet, hvor vi kan finne kjøkkenet helt åpent til spisestuen og stuen hvorfra det er direkte tilgang til terrassen, utendørs veranda og grill . . På høyre side får vi tilgang til nattområdet fordelt på 3 soverom. Hovedrommet som har et individuelt bad samt et omkledningsrom og de to andre soverommene som deler bad. På denne siden av huset er det også et vaskerom. På utendørsterrassen finner vi bassenget med et avslapningsområde for å nyte solen eller en grillmiddag. Samt tilgang til hageområdene. Sted: Benissa -kysten. Costa Blanca Nord. Tomt: 800 m2 Totalt bygget m2: 149,90 m2 Totale hjelpekvadratmeter: 143 kvadratmeter Antall soverom: 3 Antall bad: 2 Status: Prosjekt

Beliggenhet

Økonomi

PRISER EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 672.741 GBP
  • Russiske rubel: 672.741 RUB
  • Sveitsiske Franc: 755.361 CHF
  • Kinesiske yuan: 5.647.689 CNY
  • US Dollar: 821.993 USD
  • Svenske kroner: 8.574.120 SEK
  • Norske kroner : 8.649.473 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: Under utarbeidelse