09:00 - 17:00

Villa · Nybygg Alicante · Benissa

Ref: R-88055
138m2 <800m2 3 2 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygg: 138m2
Tomt: 800m2
Energisertifisering: Under utarbeidelse

Karakteristikk

Garasje
Hage
Terrasse
Garderobeskap
Parkering
Residens
Utegrill
Eget basseng
Solarium

Beskrivelse

EKSKLUSIV VILLA INTEGRERT I NATUREN Det ligger omgitt av natur og ligger på et strategisk sted, veldig nær Baladrar-, Advocat- og Fustera -bukten og bare 10 minutter fra Calpe og Moraira. En kampanje der hver hytte er designet og tilpasset spesifikt til tomten. Med et eksklusivt design og sin egen karakter, er det integrert i omgivelsene og designet for å nyte det milde middelhavsklimaet. Fordelt alt i en etasje, noe som gjør det til et praktisk og funksjonelt hjem. Fra inngangen får du tilgang til gangen, på høyre side har vi dagsområdet, hvor vi kan finne kjøkkenet helt åpent til spisestuen og stuen, hvorfra du har direkte tilgang til terrassen, verandaen og grillen. . På venstre side får vi tilgang til nattområdet fordelt på 3 soverom. Hovedrommet som har et individuelt bad samt et omkledningsrom og de to andre soverommene som deler bad. På denne siden av huset er det også et vaskerom. På utendørsterrassen finner vi bassenget med et avslapningsområde for å nyte solen eller en grillmiddag. Samt tilgang til hageområdene. Sted: Benissa -kysten. Costa Blanca Nord. Tomt: 800 m2 Totalt m2 bygget: 138,20 m2 Totale hjelpekvadratmeter: 123 kvadratmeter Antall soverom: 3 Antall bad: 2 Status: Prosjekt

Beliggenhet

Økonomi

PRISER EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 646.359 GBP
  • Russiske rubel: 646.359 RUB
  • Sveitsiske Franc: 725.739 CHF
  • Kinesiske yuan: 5.426.211 CNY
  • US Dollar: 789.758 USD
  • Svenske kroner: 8.237.880 SEK
  • Norske kroner : 8.310.278 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: Under utarbeidelse