09:00 - 17:00

Villa · Nybygg Alicante · Altea · Urbanizaciones

Ref: R-82797
218m2 <817m2 3 5 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 5
Bygg: 218m2
Tomt: 817m2
Energisertifisering: Under utarbeidelse

Karakteristikk

Hage
Terrasse
Sikkerhetsdør
Sentralvarme
Varmeanlegg
Heis
Garderobeskap
Parkering
Residens
Air-Conditioning
Eget basseng
A/A
Solarium
Vistas al mar

Beskrivelse

LUKSUSVILLA IMPONERENDE HAVUTSIKT Villa designet / planlagt på en tomt med spektakulær havutsikt i det eksklusive samfunnet med store luksuriøse villaer. Beliggenheten på Sierra de Altea, et av de mest prestisjefylte områdene på Nord-Costa Blanca, forbedrer sjarmen enda mer. En villa som omfatter design, effektivitet og kvalitet. Den har en utforming designet for å få mest mulig ut av landets kapasitet og forbedre havutsikten fra rommene. Inngangen er i øverste etasje, hvor du finner hallen, som har forbindelse til garasjen, med plass til to kjøretøy. Vi kan bruke enten trappene til heisen for å gå ned til mellometasjen, hvor hovedsoverommet og to andre soverom er. Hovedsoverommet har eget bad, garderobeskap og tilgang til en privat terrasse. De to andre soverommene har også eget bad, romslige garderober, og de deler en terrasse mellom seg. I første etasje er der alle dagområdene ligger, et åpent og lyst rom. Kjøkkenet, med en sentrumsøy, slutter seg til en av verandaene og utendørsterrassen, hvor det endeløse svømmebassenget tar oss til sjøen uten å forlate huset. Den romslige stuen / spisestuen, som har store vinduer, og tilgang til en annen veranda og hovedterrassen, er en av perlene i denne villaen. I denne etasjen finner vi også vaskerommet, et indre og et utvendig gjestebad, samt tilgang til heisen, som forbinder oss med resten av huset. De ytre områdene av denne eiendommen er av stor betydning på grunn av den fantastiske utsikten og middelhavsklimaet, som inviterer oss til å bo utenfor. Flere terrasser, verandaer og hagearealer fullfører utformingen av denne oppsiktsvekkende villaen i Altea.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 1.517.495 GBP
  • Russiske rubel: 1.517.495 RUB
  • Sveitsiske Franc: 1.706.400 CHF
  • Kinesiske yuan: 12.809.837 CNY
  • US Dollar: 1.861.574 USD
  • Svenske kroner: 19.374.336 SEK
  • Norske kroner : 19.592.064 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: Under utarbeidelse