Villa · Nybygg Alicante · Benitachell · Cumbre del sol

Ref: R-80681
501m2 <1.220m2 3 4 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 4
Bygg: 501m2
Tomt: 1.220m2
Energisertifisering: Under utarbeidelse

Karakteristikk

Sikkerhetsdør
Garderobeskap
Oppbevaringsrom
Parkering
Eget basseng
Garasje
Hage
Terrasse

Beskrivelse

NYBYGG LUKSUSVILLA I CUMBRE DEL SOL New Build Luxury Villa er et prosjekt av forbløffende former, utvendige rom designet i harmoni med omgivelsene, med naturlige materialer, og hvor grønt råder, og det blå havet i bakgrunnen, i alt en unik villa. Interiøret i Villa er en intensjonserklæring, pene former, der hvitt råder og lyset og middelhavssolen skinner gjennom de store vinduene. I toppetasjen forbløffer 3 soverom, alle med eget bad og vendt mot havet, med sin romslighet og utforming. I underetasjen er stuen og åpen kjøkkenløsning en forlengelse av terrassen, og åpner villaen opp til utsiden for å få mest mulig ut av det fantastiske klimaet vi har her på Residential Resort Cumbre del Sol. De utvendige arealene samsvarer med fasadenes utforming og interiørplanleggingen. Inspirert av naturen kombinerer den den naturlige asfalteringen med steinveggene, de hvite fasadene, pergolaen med grill, evighetsbassenget med det turkise vannet og havutsikten. Beliggenheten er også unik fordi den lar oss nyte havutsikten fra vår egen private plass og samtidig er vi gangavstand fra sportsområdene, supermarkedet og feriestedets restauranter. På det østligste punktet av provinsen Alicante, Spania, ligger Residential Resort Cumbre del Sol. Beboere og gjester er de første til å hilse på den majestetiske solen hver morgen når den stiger opp over det rolige vannet i Middelhavet. Fra vårt eksklusive utsiktspunkt, på det høyeste punktet i Benitachell kommune, tilbyr Cumbre del Sol panoramautsikt over havet og naturparkene som omgir oss fra Jávea til Moraira. Oppdag vårt eksklusive feriested på Costa Blanca og oppdag våre fantastiske førsteklasses leiligheter og villaer, våre utrolige sports- og fritidsfasiliteter og vårt komplette utvalg av tjenester for de som er heldige nok til å gjøre Cumbre del Sol til deres hjem. Villa som ligger 65 minutter fra Alicante flyplass og 1,5 timers Valencia flyplass.

Beliggenhet

Økonomi

Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 1.791.362 GBP
  • Russiske rubel: 1.791.362 RUB
  • Sveitsiske Franc: 1.942.652 CHF
  • Kinesiske yuan: 14.103.670 CNY
  • US Dollar: 1.981.037 USD
  • Svenske kroner: 22.204.517 SEK
  • Norske kroner : 20.784.239 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: Under utarbeidelse