Villa · Nybygg Alicante · Calpe · Gran sol

Ref: R-35473
694m2 <1.271m2 5 7 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 5
Baderom: 7
Bygg: 694m2
Tomt: 1.271m2
Energisertifisering: X

Karakteristikk

Garasje
Hage
Terrasse
Sikkerhetsdør
Garderobeskap
Oppbevaringsrom
Parkering
Air-Conditioning
Jacuzzi
Treningsrom
Eget basseng
Solarium

Beskrivelse

LUKSUS NYBYGGEVILLA I CALPE MED HAVUTSIKT En amfiteaterplanløsning med syv meter høy glassfasade med panoramautsikt over havet sørger for at den magiske beliggenheten utnyttes fullt ut, mens et evighetsbasseng i to etasjer bringer friluftslivet inn. Med dette prosjektet har vi skapt et rom som forbinder med naturen og forsterker utsikten og opplevelsen av lokalmiljøet, blander seg inn i omgivelsene og opprettholder skjønnheten i landskapet... Fra makroen, bygningens arkitektur og utformingen av hagen, til mikroen, malingen av veggene, bassengflisene, belysningen og til og med dørhåndtakene, er alle elementene valgt eller utdypet under tilsyn av vårt team av spesialister som utgjør Signature Projects-familien. Hvis privatliv er den nye luksusen, er denne supervillaen med fem soverom et nytt høyvannsmerke. Den har tre uavhengige, men sammenhengende suiter med egne bad og garderober, pluss ytterligere to soverom med egne individuelle bad. Eiendommens eksepsjonelle fasiliteter inkluderer en enorm terrasse med panoramautsikt over sjøen, ulike oppholdsrom, et privat treningsstudio og spa med treningsstudio, badstue og innendørs oppvarmet basseng, et kinorom, en vinkjeller med bar og salong, hageanlegg og en domotic. system som lar oss kontrollere hele eiendommen og lage automatiske scener. Calpe, en av byene La Marina Alta, ligger på nordkysten av provinsen Alicante, omgitt av byene Altea, Benidorm, Teulada-Moraira, Benissa. Fiskerlandsbyen Calpe nå forvandlet til en turistmagnet, byen har en ideell beliggenhet, lett tilgjengelig fra motorveien A7 og N332 som går fra Valencia til Alicante; Det er ca. 1 times kjøring fra flyplassen i Alicante. Calpe har en herlig blanding av gammel valenciansk kultur og moderne turistfasiliteter. Det er en flott base for å utforske lokalområdet eller nyte de mange lokale strendene. Calpe alene har tre av de vakreste sandstrendene på kysten.

Beliggenhet

Økonomi

Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 2.800.525 GBP
  • Russiske rubel: 2.800.525 RUB
  • Sveitsiske Franc: 3.208.400 CHF
  • Kinesiske yuan: 23.885.550 CNY
  • US Dollar: 3.417.700 USD
  • Svenske kroner: 35.389.250 SEK
  • Norske kroner : 33.932.600 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: X