09:00 - 17:00

Terraced house · Nybygg MURCIA · San Pedro del Pinatar · BARRIO LAS ESPERANZAS

Ref: R-90606
108m2 <211m2 3 3 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 3
Bygg: 108m2
Tomt: 211m2
Energisertifisering: Under utarbeidelse

Karakteristikk

Hage
Terrasse
Garderobeskap
Møbler
Parkering
Residens
Eget basseng
Solarium

Beskrivelse

NY BOLIG AV REKKEHUS I SAN PEDRO DEL PINATAR MED PRIVAT BASSENG !!! Nytt boligområde med kun 10 tomannsboliger med 3 soverom og 3 bad, i sentrum av San Pedro del Pinatar, med alle tjenester og fasiliteter ett skritt unna og kun 3 km fra stranden, enten i Middelhavet og spasere gjennom Las Salinas naturpark, eller Mar Menor med sin lange og vakre promenade full av barer og restauranter, perfekt for å drive med vannsport. Fordelt over 2 etasjer og et 46 m² stort solarium. I første etasje, et åpent konsept og veldig lys stue/spisestue, ved siden av et moderne kjøkken med direkte tilgang til terrassen gjennom store glassskyvedører, et dobbeltrom med eget bad og utsikt over bassenget, og en gjest toalett. På uteplassen finner vi vaskerom med varmeovn og vaskemaskin inkludert og mulighet for å bygge hus til våre kjære kjæledyr (valgfritt). I øverste etasje finner vi ytterligere to soverom med utgang til en terrasse, et studieområde eller leseplass og et fantastisk dobbeltbad. Boligene leveres med fullt utstyrt kjøkken med hvitevarer inkludert, bad ferdig med møbler, speil og skjerm og forhåndsinstallasjon av varm og kald klimaanlegg. Solariet har forhåndsinstallasjon for kjøkken, innfelt belysning i kantskillevegg toppet med sikkerhetsglass og tilkoblinger for TV og Internett. Til slutt har de hage, privat basseng og parkering på tomten. San Pedro del Pinatar er en spansk kystby på den nordlige grensen av Murcia-regionen, som ligger ved bredden av to hav, Middelhavet og Mar Menor, og er i ferd med å bli et av de viktigste turistsentrene på Costa Cálida i det sørøstlige spanske . Meget godt kommunisert av AP7 med større byer som Torrevieja, Murcia, Cartagena eller Alicante; med flere golfbaner 30 minutter med bil og kun 15 minutter fra kjøpesenteret Zenia Boulevard og 30 og 50 minutter fra flyplassene i henholdsvis Murcia og Alicante.

Beliggenhet

Økonomi

Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 197.708 GBP
  • Russiske rubel: 197.708 RUB
  • Sveitsiske Franc: 230.851 CHF
  • Kinesiske yuan: 1.609.471 CNY
  • US Dollar: 240.465 USD
  • Svenske kroner: 2.476.134 SEK
  • Norske kroner : 2.368.034 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: Under utarbeidelse