09:00 - 17:00

Bungalow · Nybygg Alicante · Pilar de la Horadada

Ref: R-35654
86m2 3 2 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygg: 86m2
Energisertifisering: Under utarbeidelse

Karakteristikk

Hage
Terrasse
Garderobeskap
Felles svømmebasseng
Parkering
Residens

Beskrivelse

BOLIG AV MODERNE KONSTRUKSJON ... ligger på Costa Blanca, i Pilar de la Horadada, svært nær stranden. Det har et svømmebasseng og et felles hageområde. Moderne designboliger, bygget under høye kvalitetsstandarder og utstyrt med; kjøkken med hvitevarer, LED halogener i hele huset, solcelleglass og gulvvarme på bad. Eiendommene er bygget over to plan med mulighet for 2 og 3 soverom og 2 gode bad. Enhetene i første etasje har store terrasser foran og bak og direkte tilgang til felles svømmebasseng og hage. Eiendommene i toppetasjen har et veldig stort taksolarium. Stuen består av en stor åpen stue/spisestue og et kjøkken med store skyvedører som inkorporerer uterommet. Kjøkkenet er fullt utstyrt med alle hvitevarer. Soverommene har god plass, innebygget garderobeskap og det største har et stort bad med dusjkabinett. Badene er fullt møblert og utstyrt med dusjskjermer, skap og speil med behagelig lavnivå LED- og speilbelysning og gulvvarme. All innvendig LED-belysning er også inkludert i salgsprisen. Alle boliger har egen parkeringsplass. Den skiller seg ut for sin nærhet til havet, sin design, den høye kvaliteten på konstruksjonen og miljøet den befinner seg i. Det er et boligområde omgitt av alle tjenester, inkludert kjøpesentre som Plaza Nueva, som ligger noen få minutter fra strendene i Torre de la Horadada og San Pedro del Pinatar, nær internasjonalt anerkjente golfbaner som Lo Romero, Campoamor og Villamartín, blant annet, og med enkel og rask tilgang både fra Alicante internasjonale flyplass, 50 minutter unna, og Murcia flyplass, kun en halvtime unna.

Beliggenhet

Økonomi

Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 197.965 GBP
  • Russiske rubel: 19.476.169 RUB
  • Sveitsiske Franc: 242.845 CHF
  • Kinesiske yuan: 1.678.394 CNY
  • US Dollar: 263.503 USD
  • Svenske kroner: 2.381.635 SEK
  • Norske kroner : 2.380.122 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: Under utarbeidelse