Villa · Nybygg Alicante · Benissa · Racó de Galena

Ref: R-33251
363m2 <1.565m2 4 5 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 4
Baderom: 5
Bygg: 363m2
Tomt: 1.565m2
Energisertifisering: Under utarbeidelse

Karakteristikk

Garasje
Hage
Terrasse
Sikkerhetsdør
Heis
Garderobeskap
Parkering
Air-Conditioning
Eget basseng
A/A

Beskrivelse

NY BUILT VILLA I RACÓ DEL GALENO (BENISSA) Denne nybygde villaen ligger i det eksklusive området Racó del Galeno i Benissa, en bolig der arkitektur kombineres med naturen, og elementer med tre-, betong- og steinfinish, skaper en vakker arkitektonisk design. Naturen kommer inn i hjemmet gjennom de store vinduene som visuelt dupliserer mellomrommene, som sammen med middelhavslyset som en stor alliert klarer å oppnå en perfekt dialog mellom interiør og eksteriør. Interiøret i denne villaen er fullt av detaljer, belysning som gir varme til huset, rom med dobbelhøyde tak, glassvegger som er samlet på den ene siden som går sammen med verandaen og stuen, eksklusive detaljer skaper en unik villa. Tre soverom med eget bad, pluss et imponerende hovedsoverom med eget bad hvis hovedperson er et utrolig badekar som vender mot sjøen. Hovedstue åpen for kjøkken og spisestue, et annet mer reservert rom, flere høflige bad og gratis områder som er egnet for installasjon fra et treningsstudio, et kontor, til en kino. Hagen er av middelhavstype, fullt integrert i arkitekturen og de forskjellige utearealene som denne villaen nyter, blant annet det harmoniske rektangulære bassenget med en glassvegg som smelter sammen med sjøen, en stor terrasse, en chill out. ut og flere verandaer for å nyte middelhavsklimaet til forskjellige tider på dagen og den imponerende utsikten over havet med Peñón de Ifach i bakgrunnen. Villa som ligger i en unik enklave omgitt av natur, i kort avstand fra bysentra i Benissa, Calpe og Moraira. Benissa er en kommune med et landskap av kontraster, med et urbant sentrum fullt av historie og 4 km kystlinje med stille bukter, kort sagt et landskap du ikke kan gå glipp av. Det er veldig godt forbundet, adkomstene på veien er komfortable og flytende, gjennom riksveien N-322 og motorveien AP-7 (avkjørsel 63). Beliggenheten gir tilgang til "El Altet" flyplassen i Alicante som ligger 80 km unna og "Manises" flyplassen i Valencia på 110 km, med et bredt spekter av nasjonale og internasjonale flyvninger som har forbindelse til hele verden. Fritidstilbudet er veldig komplett fra nautiske aktiviteter på Bassetes Nautical Club (Benissa) eller Real Club Náutico de Calpe, fotturer i Sierra de Bernia, den økologiske vandringen langs kysten, Peñón de Ifach til å spille golf på klubben. Golf Ifach.

Beliggenhet

Økonomi

Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 2.152.534 GBP
  • Russiske rubel: 206.903.192 RUB
  • Sveitsiske Franc: 2.720.897 CHF
  • Kinesiske yuan: 18.913.624 CNY
  • US Dollar: 2.959.925 USD
  • Svenske kroner: 25.510.000 SEK
  • Norske kroner : 24.769.700 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: Under utarbeidelse