Bolig på stranden i miljøvennlig utføring med store parker og gangstier

Ref: R-87339
92m2 3 2 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygg: 92m2
Energisertifisering: Under utarbeidelse

Karakteristikk

Garasje
Hage
Terrasse
Sikkerhetsdør
Varmeanlegg
Garderobeskap
Felles svømmebasseng
Residens
Air-Conditioning
Jacuzzi
Treningsrom
Spillerom
Vann
Sauna

Beskrivelse

Bolig på stranden  i miljøvennlig utføring med store parker og gangstier . Komplekset  har leiligheter med 2 og 3 soverom med luftkanaler og gulvvarme på badene. Privat hage og store verandaer i første etasje; lyse terrasser og storslått solarium i første etasje. Alle med parkeringsplass. Leilighetene med 3 soverom, 2 bad i første etasje har et område fra 92m2 til 97m2 med en åpen stue-kjøkken-spisestue på 30m2, en terrasse fra 20m2 til 27m2 med utsikt over hagen og bassenget eller Med utsikt over de grønne områdene. Ved siden av Playa Flamenca, kjøpesentre og koblet til motorveien AP-7, i Residencial kan du bo nær sjøen i et idyllisk miljø, preget av åpne områder, natur og arkitektonisk harmoni som eksisterer sammen for å tilby deg en bærekraftig og sunn livsstil. Som om det var en sentral europeisk by, tilbyr Residencial deg store parker, gågater og sykkelstier. Dens design inkluderer fasader med planter, store blomsterpotter, steinporticos som fullfører en naturskjønn tur full av innfødt flora som blomstrer i et landskap der det ikke er mangel på innsjø, fontener, svømmebasseng med integrert avslappende salongområde, boblebad og barnas lekeplass. Det innglassede treningsstudioet med panoramautsikt over innsjøen, trimrommet og den finske badstuen fullfører tilbudet. Det er et miljøansvarlig prosjekt som søker effektivitet, sett fra et økonomisk og miljømessig synspunkt. Ledbelysning, miljøeffektive kraner, vanntett i de grønne områdene er noen av funksjonene som prosjektet inneholder. Levering fase 1: juli 2020 og september 2020 Levering fase 2: juli 2021, august 2021, september 2021 Priser fra 234.000 euro til 343.000 Euro

Beliggenhet

Økonomi

Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 202.253 GBP
  • Russiske rubel: 20.753.109 RUB
  • Sveitsiske Franc: 258.570 CHF
  • Kinesiske yuan: 1.821.456 CNY
  • US Dollar: 281.455 USD
  • Svenske kroner: 2.372.760 SEK
  • Norske kroner : 2.399.787 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: Under utarbeidelse
6