09:00 - 17:00

Luksus og herlig utsikt- rene linjer som gir en unik, moderne og elegant stil

Ref: R-11903
662m2 <980m2 3 4 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 4
Bygg: 662m2
Tomt: 980m2
Energisertifisering: Under utarbeidelse

Karakteristikk

Garasje
Hage
Terrasse
Sikkerhetsdør
Varmeanlegg
Garderobeskap
Felles svømmebasseng
Parking
Residens
Hvitevarer
Air-Conditioning
Jacuzzi
Eget basseng
Sauna

Beskrivelse

Denne villaen skiller seg ut for sin utvendige design, en kombinasjon av rene linjer og kledde elementer, som gir den en unik, moderne og elegant stil. Uten å glemme den spektakulære utsikten, med Middelhavet og Ifach-klippen som hovedpersoner. Dens distribusjon fortjener også spesiell oppmerksomhet, siden hovedhuset ligger i en etasje hvor vi finner en stor entré, tre soverom med eget bad bad, et av dem, beregnet på hovedsoverom, det er også et omkledningsrom og direkte tilgang til terrassen. Et stort kjøkken som kommuniserer med stuen, en solrik veranda for å nyte utendørs som blir med på terrassen der vi finner bassenget og boblebadet. Distribusjonen av denne etasjen er fullført med et toalett og et vaskerom. I første etasje er det en garasje med plass til 3 biler og en plass på 24,90 m² med en terrasse og veranda på mer enn 100 m², som kan tilpasses til behovene til hver klient, hvis bruk kan variere fra et gjestehus, til et fritids- og avslapningsområde, med kino-rom, innendørsbasseng, badstue, etc., et 100% tilpassbart rom for å fortsette å nyte den fantastiske utsikten over Middelhavet . Alle villaene  har: Privat inngjerdet tomt ,  Hage, Svømmebasseng, Parkering, Dekorasjonsprosjekt med teknisk belysning, Oppvarming ved gulvvarme, Forhånds installasjon klimaanleg ikanaler.  Kjøkken utstyrt med hvitevarer: Integrert kombikjøleskap, Uavhengig multifunksjon ovn med tidtaker, uavhengig berørings-komfyr, dekorativ hette, mikrobølgeovn for gratis installasjon Hus som har alle tjenestene som en konsolidert urbanisering som Cumbre del Sol tilbyr, med shopping område med supermarked, frisør, apotek, barer og restauranter, Lady Elizabeth Junior School og et variert utvalg av idretter med tennis- og paddel-tennisbanner, turstier, ridesenter, strand og bukter med strandbarer.

Beliggenhet

Økonomi

Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 1.731.011 GBP
  • Russiske rubel: 173.175.798 RUB
  • Sveitsiske Franc: 2.094.765 CHF
  • Kinesiske yuan: 15.268.056 CNY
  • US Dollar: 2.357.924 USD
  • Svenske kroner: 19.703.823 SEK
  • Norske kroner : 20.059.758 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: Under utarbeidelse
6