09:00 - 17:00

Las Barcas, Koselig hjørnerekkehus med 4 soverom og utsikt til fellesbassenget og hageanlegget

Ref: 4-B-Z983
RESERVERT
108m2 <64m2 4 2 Felles basseng

Nøkkelinformasjon

Soverom: 4
Baderom: 2
Bygget: 108m2
Tomt: 64m2
Type kjøkken: Åpen amerikansk kjøkkenløsning
Integrerte garderobeskap: 5
Energisertifisering: E
Byggeår: 1992
Solretning : Sørvest
Sameiekostnader: 1.040 €
IBI: 170 €

Karakteristikk

Hjørne
Sikkerhetsdør
Klimaanlegg
Hage
Lys
Kjøpesentre
Felles basseng
Skoler
Sykehus
Bussholdeplass
Utsikt over bassengområdet
Peis
Drikkevannsfilter
Utvendig belysning
Møblert
Bod
Markise

Beskrivelse

¡Oppdag ditt drømmehus i Punta Prima, Torrevieja! 

Dette toetasjes hjørnerekkehuset ligger i det private boligkomplekset «Las Barcas»,
Ideelt for de som leter etter en sentral, strandnær bolig samt komfort og livskvalitet.
Boligen ligger på kjekk lettstelt sydvdestvendt hjørnetomt og har privilegert kort avstand og utsikt over fellesbassenget og hagen, perfekt for å nyte avslappende øyeblikk eller utendørsaktiviteter i et trygt og fredelig miljø med sin egeng bolig som nærmeste nabo.

Når du kommer inn, vil du bli møtt av en fin flislagt hage / terrasse, et perfekt sted for familie- eller vennesamlinger, eller bare for å nyte middelhavssolen hele året i denne sydvestvendte uteplassen .
I første etasje fører en overbygd veranda inn til den romslige stuen/spisestuen med peis, som er ideell for familiemåltider og sammenkomster. Kjøkkenet er i åpen amerikansk stil med moderne design og er utstyrt med hvitevarer. I denne etasjen finner du også et komfortabelt soverom og et praktisk lagerrom/vaskerom.

Når du går opp til annen etasje via en intern trapp, har du fire soverom, blant dem hovedsoverommet som har eget bad og et annet rom med plass til en ekstra seng hvis du ønsker det. I denne etasjen finner du også  oppgradert bad med dusj, som tilbyr funksjonalitet og komfort for hele familien. Takket være det sørvestlige sol-leiet  har denne eiendommen rikelig med naturlig lys, noe som gir belysning og varme til alle rommene. 

Eiendommen selges møblert og i utmerket stand og er klar for deg å ta med koffertene og starte en ny fase i flytt-rett-inn standard. Boligen ligger i Torrevieja - Punta Prima,  etablert område med beborer året rundt, med kjøpesentre, restauranter, barer, apotek, sykehus og skoler i nærheten, og bare 800 meter fra havet. Det er et idyllisk sted både for å bo både på helårsbasis og for å nyte en uforglemmelig ferie.

¡Ikke gå glipp av muligheten til å besøke denne perlen! Kontakt oss for å avtale et besøk.


Beliggenhet

Plantegning

Videoer

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 164.034 GBP
  • Russiske rubel: 164.034 RUB
  • Sveitsiske Franc: 183.612 CHF
  • Kinesiske yuan: 1.532.408 CNY
  • US Dollar: 216.197 USD
  • Svenske kroner: 2.210.423 SEK
  • Norske kroner : 2.274.090 NOK

Suma/IBI

170 €

1040 €

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: E
15