09:00 - 17:00

Lekker, romslig frittstående kvalitetsvilla i sjarmerende middelhavsstil i Ciudad Quesada-Rojales.

Ref: 4-CH-Z502
141m2 <884m2 3 2 Privat basseng På egen tomt
389.000€ 386.000€
Kontakt meg om prisendring

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygget: 141m2
Tomt: 884m2
Type kjøkken: Separat kjøkken
Integrerte garderobeskap: 2
Energisertifisering: D
Byggeår: 1989
Solretning : Sørvest
Avstand til strand: 7 km
Avstand til flyplass: 40 km
Avstand til fritid: 0.5 km
Avstand til golfbane: 2 km
IBI: 337 €

Karakteristikk

Møblert
Alarm
Gulvvarme
Motorisert garasjeport
Hjørne
Sikkerhetsdør
Klimaanlegg
Hage
Kjøpesentre
Skoler
Legevakt
Åpen utsikt
Golfområde
Peis
Drikkevannsfilter
Frukttrær

Beskrivelse

 Denne boligen er en oase av ro og stil og blir neppe lenge på markedet!
Når du kommer inn via en romslig praktisk hall, vil du bli møtt av en svært generøs stue utsmykket med gasspeis og med solide panoramavinduer mort vest og solnedgangen.
Det perfekte samlingsstedet året rundt. Det herlige Schmidt-kjøkkenet er elegant og velutstyrt med kvalitetsutstyr og med spisebord og stoler, videre er det rett ut til terrasse - noe som skaper et flytende og lyst rom. Fullt utstyrt med flotte hvitevarer er dette kjøkkenet er enhver amatør og proffkokks drøm.

Tenk deg å nyte frokosten din med utsikt over bassenget og hagen fra den åpne terrassen, eller tilbringe dagene ved bassenget absorbere den varme middelhavssolen. 
Eksteriøret av eiendommen er imponerende, med en tomt med masse muligheter da den er på nesten 900m2 . Dette gir deg sjenerøs plass for utendørs aktivitet og avkobling.
Herlig privat basseng, bygget i 2011 med nye LED lys i 2023. Ideelt for å kjøle deg ned på varme dager, mens en overbygd terrasse er den perfekte setting for sosiale sammenkomster.

Denne boligen har en rekke ekstrautstyr som øker komforten, for eksempel klimaanlegg, , Travertino marmor, sikkerhetsglass, gass-peis , Glava-isolasjon, varmekabler gulv på hovedbadet og også anti-skli marmor anti-varme på gulv rundt bassenget. Anti-skli fliser på terrasser og i trapper.

I tillegg garanterer boligens ideelle beliggenhet naturlig lys og sol  hele dagen, noe som skaper en varm og lys atmosfære i hvert hjørne.

Totalrenovert i 2009 bortsett fra fasade hus som er nymalt i 2023. Det er spart ekstra fliser av alt som ble gjort nytt i 2009.
100% nytt røropplegg både vann og vannmåler og avløp helt ut til det kommunale i gaten.(Var septikk tank før) Isolerte varmtvannsrør, Ekstra stor vannlås og stormluke så det aldri blir vond lukt fra avløp som sikrer også mot gnagere og insekter. Alt av røropplegg ligger åpent under huset i krypkjeller og lett å reparere hvis nødvendig. I tillegg har drikkevann i alle kraner. Filterne får du lett tilgjengelig hos lokal leverandør.

100,% nytt elektrisk anlegg. Pax lufteventiler i alle rom. Sikkerhetspersienne ved terrassedøren.
Boligen selges  møblert, klar til å begynne å nyte den fra dag én. Ikke gå glipp av muligheten til å gjøre denne boligen til ditt nye hjem eller feriebolig!

Boligen ligger i Ciudad Quesada i Rojales kommune, et "perfekt sted å bo hele året", med alle tjenestene til en liten by og ligger i hjertet av Alicante-provinsen, svært nær Alicante flyplass, mellom strendene i Torrevieja, La Mata og Guardamar del Segura. Byen byr på mye underholdning som restauranter, barer og har alle tjenester som supermarkeder, bensinstasjoner, banker, medisinske sentre, 24-timers apotek, etc. Det ligger også noen få meter fra motorveiavkjørselen, så det er veldig godt forbundet med flyplassen og hovedbyene i provinsen.
Sist og ikke minst: Du har den Norske skolen 3 minutter i gangavstand og 5 minutters gange ned til Quesada sentrum!

Beliggenhet

Plantegning

Videoer

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 324.703 GBP
  • Russiske rubel: 324.703 RUB
  • Sveitsiske Franc: 363.458 CHF
  • Kinesiske yuan: 3.033.381 CNY
  • US Dollar: 427.958 USD
  • Svenske kroner: 4.375.503 SEK
  • Norske kroner : 4.501.532 NOK

Suma/IBI

337 €

No tiene €

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: D
17