Villas del Duque, sjarmerende enebolig i inngjerdet boligområde med felles svømmebasseng

Ref: CH-Z501
Nylansert
84m2 <101m2 3 1 Toalett 1 Felles basseng

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 1
Bygget: 84m2
Tomt: 101m2
Toalett: 1
Type kjøkken: Separat kjøkken
Integrerte garderobeskap: 1
Energisertifisering: E
Byggeår: 2003
Solretning : Sør
Sameiekostnader: 382 €
IBI: 267 €

Karakteristikk

Møblert
Takterrasse
Markise
Klimaanlegg
Hage
Lys
Kjøpesentre
Felles basseng
Skoler
Sykehus
Bussholdeplass
Åpen utsikt
Peis
Utvendig belysning

Beskrivelse

Oppdag ditt ideelle hjem eller feriebolig i det sjarmerende Residencial Villas del Duque i Los Altos, Orihuela Costa! 

Denne eneboligen i middelhavsstil, fordelt over to etasjer, tilbyr en koselig atmosfære. Når du kommer inn, vil du bli møtt av en sjarmerende hage og en overbygd veranda hvor du kan slappe av i skyggen eller samle venner til grilling. Uteplassen på baksiden er perfekt for avslappende stunder og utendørs måltider med familie eller venner, og disponerer et sommerkjøkken.

Interiøret i huset er i perfekt stand og har en svært moderne og tidsriktig atmosfære. I første etasje finner du en lys stue-spisestue, et uavhengig kjøkken fullt utstyrt med elektriske apparater, et toalett og et soverom, ideelt for gjester eller som kontor. I andre etasje er det to romslige soverom, ett av dem med utgang til en privat terrasse, og et nylig renovert bad. Fra denne etasjen fører en intern trapp til takterrassen, hvor du kan nyte to terrasser som er perfekte for soling i total privatliv. Boligen selges møblert og utstyrt med hvitevarer!

Denne eksklusive villaen ligger i et inngjerdet boligkompleks som tilbyr et vakkert felles svømmebasseng, eksklusivt tilgjengelig for beboerne, og gir deg også muligheten til å komme inn med bilen din og parkere den rett foran eiendommen. Beliggenheten til denne eiendommen er uslåelig, i et ettertraktet område med supermarkeder og restauranter i nærheten, samt gangavstand til kjøpesentre, sykehus, skoler og livlige Punta Prima, som er kjent for sitt sosiale liv året rundt. Strendene i området ligger også bare en kort spasertur unna, slik at du kan nyte havet når du måtte ønske det.

Ikke gå glipp av muligheten til å besøke denne praktfulle eiendommen. Kontakt oss for å avtale visning/videovisning, og for å oppdage alt denne villaen har å tilby.

Beliggenhet

Videoer

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 183.944 GBP
  • Russiske rubel: 183.944 RUB
  • Sveitsiske Franc: 209.149 CHF
  • Kinesiske yuan: 1.716.750 CNY
  • US Dollar: 236.748 USD
  • Svenske kroner: 2.557.685 SEK
  • Norske kroner : 2.602.266 NOK

Suma/IBI

267 €

382 €

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: E
15