09:00 - 17:00

Villa Begoña, spektakulær frittliggende villa med 4 soverom og privat basseng

Ref: 4-CH-Z498
Golfeiendom
169m2 <502m2 4 3 Toalett 1 Privat basseng På egen tomt

Nøkkelinformasjon

Soverom: 4
Baderom: 3
Bygget: 169m2
Tomt: 502m2
Toalett: 1
Type kjøkken: Separat kjøkken
Integrerte garderobeskap: 3
Energisertifisering: E
Byggeår: 1998
Solretning : Sør
IBI: 556 €

Karakteristikk

Takterrasse
Markise
Motorisert garasjeport
Downlights
Sikkerhetsdør
Klimaanlegg
Hage
Lys
Kjøpesentre
Skoler
Gass i rør
Åpen utsikt
Golfområde
Utsikt over bassengområdet
Peis
Utvendig belysning
Solcellepaneler
Møblert
Alarm
Bod

Beskrivelse

Vakker enebolig i middelhavsstil til salgs i Los Dolses-Orihuela Costa

Oppdag denne sjarmerende eneboligen i middelhavsstil over to etasjer, et luksuriøst tilfluktssted med moderne fasiliteter, som ligger i det prestisjefylte området Los Dolses, Orihuela Costa. Designet for å tilby maksimal komfort og eleganse. I første etasje finner vi en romslig og lys stue-spisestue med peis, som skaper en varm og koselig atmosfære, med direkte utgang til en overbygd terrasse og det fantastiske svømmebassenget, ideelt for å nyte avslappende øyeblikk utendørs. I denne etasjen er det også et stort uavhengig kjøkken fullt utstyrt med moderne apparater, 2 komfortable soverom, hvert av de med eget bad, pluss 1 ekstra toalett og et lite oppbevaringsrom for ekstra lagringsplass.

Andre etasje består av ytterligere 2 soverom som tilbyr en allsidig og koselig plass for familie eller gjester, 1 komplett bad og terrasse hvor du kan nyte Middelhavssolen eller den uhindrede utsikten. Alle rommene har klimaanlegg, noe som garanterer komfort når som helst på året, Denne boligen er i upåklagelig stand, klar til å flytte inn, selges møblert og fullt utstyrt!

I den vakre hagen er det plass til både sittegruppe, solstoler og spisebord. Det er også mulig å parkere bilen inne på tomten, og det er en romslig bod med plass til sykler, golfbager, strandstoler etc. Det private bassenget og terrassen er det ideelle stedet å nyte solen hele året. Eiendommen har flere solretninger, noe som fyller alle rommene med rikelig naturlig lys.

Beliggenheten er privilegert, i nærheten av et bredt utvalg av butikker, restauranter og tjenester og innen gangavstand fra det berømte kjøpesenteret La Zenia Boulevard, kjent for sitt brede utvalg av fasjonable butikker, restauranter og fritidsområder. For golfelskere er det tre 18-hulls golfbaner innen 2 km. Motorveien AP-7 ligger bare 1 km unna, og gir gode forbindelser til regionen.

Denne spektakulære villaen kombinerer sjarmen til middelhavsstilen med komforten til moderne fasiliteter, og tilbyr en luksuriøs og avslappet livsstil med en uslåelig beliggenhet. Kontakt oss i dag for å avtale en visning/videovisning  og oppdag ditt nye hjem eller feriebolig i Orihuela Costa!

Beliggenhet

Videoer

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 402.710 GBP
  • Russiske rubel: 402.710 RUB
  • Sveitsiske Franc: 463.720 CHF
  • Kinesiske yuan: 3.784.244 CNY
  • US Dollar: 520.194 USD
  • Svenske kroner: 5.591.607 SEK
  • Norske kroner : 5.730.517 NOK

Suma/IBI

556 €

NO TIENE €

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: E
15