Bungalow · Nybygg MURCIA · San Pedro del Pinatar · Las esperanzas

Ref: R-13475
87m2 3 2 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygget: 87m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Inngjerdet
Takterrasse: Ja
Air Conditioning: Pre-Installed
Number of Parking Spaces: 1
Near Schools
Near Commercial Center
Double Bedrooms: 3
Nær bussforbindelse
Location: Coastal
Beach: 2500 Meters
Useable Build Space: 77 Msq.
Terrace: 83 Msq.
Privat basseng

Beskrivelse

NYBYGDE BUNGALOWLEILIGHETER I SAN PEDRO DEL PINATAR Nybygget boligkompleks med vakre, moderne bungalowleiligheter med 3 soverom i San Pedro Del Pinatar. Bungalowen i første etasje har en terrasse med privat basseng. Bungalowen i toppetasjen har et stort solarium med privat basseng. Alle bungalower har parkeringsplass . San Pedro del Pinatars privilegerte beliggenhet ved Mar Menor og Middelhavskysten tiltrekker seg de som er interessert i seiling og vannsport, og tilbyr marina fortøyning og seilklubber, mens strendene og de naturlige gjørmebadene tiltrekker seg de som søker trygg sol, sjø og sand. San Pedro del Pinatar har et etablert lokalsamfunn og tilbyr et utmerket utvalg av aktiviteter, inkludert overbygd svømmebasseng og idrettsanlegg, i tillegg til et helårsprogram med sosiale aktiviteter i det behagelige vinterværet. Fordelene med gjørmebadene, som er typiske for regionen, eller det rolige vannet i Mar Menor, har bidratt til veksten av Lo Pagán, som i dag har alle slags fasiliteter. I tillegg har det en utmerket beliggenhet, bare 5 minutter fra det kommersielle senteret Dos Mares. Murcia/Corvera flyplass ligger 30 minutter unna, og Alicante flyplass ligger en times kjøretur unna.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 377.488 GBP
  • Russiske rubel: 377.488 RUB
  • Sveitsiske Franc: 434.677 CHF
  • Kinesiske yuan: 3.547.235 CNY
  • US Dollar: 487.614 USD
  • Svenske kroner: 5.241.402 SEK
  • Norske kroner : 5.371.612 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B