09:00 - 17:00

Lomas de Cabo Roig, koselig rekkehus med 2 soverom, inngjerdet område med 3 svømmebasseng

Ref: 4-B-Z972
RESERVERT
63m2 2 1 Toalett 1 Felles basseng På egen tomt

Nøkkelinformasjon

Soverom: 2
Baderom: 1
Bygget: 63m2
Toalett: 1
Type kjøkken: Åpent fransk kjøkken
Integrerte garderobeskap: 2
Energisertifisering: E
Byggeår: 2002
Solretning : Øst
Sameiekostnader: 490 €
IBI: 159 €

Karakteristikk

Møblert
Markise
Sikkerhetsdør
Klimaanlegg
Hage
Lys
Felles basseng

Beskrivelse

Lettstelt rekkehus som ligger i et rolig boligkompleks i det prestisjetunge området La Regia, Orihuela Costa. Denne eiendommen ligger i en inngjerdet urbanisasjon, og tilbyr et sikkert og privat miljø for å nyte ferien eller permanent opphold.

Boligen er fordelt over to etasjer, og har et praktiskt og funksjonellt design.

I første etasje er det en innbydende hage og inngangsaparti med parkeringsplass og en veranda hvor du kan nyte morgenkaffen. Når du kommer inn i huset, blir du møtt av en lys stue/spisestue som går naturlig over i det åpne kjøkkenet, som nylig er pusset opp og utstyrt med moderne hvitevarer. Fra kjøkkenet er det direkte utgang til en uteplass på baksiden, perfekt for måltider i det fri eller som lagringsplass. Det er også et gjestetoalett i denne etasjen.

I andre etasje er det to soverom og et komplett bad.

Fasiliteter:

 • Eiendommen er en del av et boligkompleks med velholdte hageområder og 3 basseng, perfekt for å nyte middelhavsklimaet.
 • Boligen selges fullt møblert, klart for innflytning.
 • Denne eiendommen er ideell for ferier i Spania, og tilbyr alle nødvendige fasiliteter for et komfortabelt og avslappende opphold.
 • Den strategiske beliggenheten nær det symbolske kjøpesenteret Zenia Boulevard gir tilgang til et bredt utvalg av fasjonable butikker, restauranter, apotek og underholdningsmuligheter, alt innen gangavstand.
 • I tillegg ligger boligen mindre enn 1 km fra de vakre strendene i området, slik at du kan nyte solen og havet hver dag.

Ikke gå glipp av muligheten til å gjøre dette stedet til ditt neste hjem eller feriemål i Spania. Ring oss i dag for å avtale visning!

Beliggenhet

Plantegning

Videoer

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

 • Britiske Pund: 127.009 GBP
 • Russiske rubel: 127.009 RUB
 • Sveitsiske Franc: 147.868 CHF
 • Kinesiske yuan: 1.169.978 CNY
 • US Dollar: 161.516 USD
 • Svenske kroner: 1.728.251 SEK
 • Norske kroner : 1.712.800 NOK

Suma/IBI

159 €

490 €

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: E
15