09:00 - 17:00

Villa · Nybygg Alicante · Dolores · Sector 3

Ref: R-33601
175m2 <240m2 3 3 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 3
Bygget: 175m2
Tomt: 240m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Number of Parking Spaces: 1
Near Schools
Near Commercial Center
Double Bedrooms: 3
Location: Coastal, Rural
Beach: 6000 Meters
Terrace: 21 Msq.
Useable Build Space: 124 Msq.
Hage
Privat basseng
Inngjerdet
Takterrasse: Ja
Air Conditioning: Pre-Installed

Beskrivelse

NYBYGDE TOMANNSBOLIGER I DOLORES Nybygg av 6 tomannsboliger i Dolores. Vakre tomannsboliger bygget over 2 etasjer med 3 soverom, 3 bad, åpen kjøkkenløsning med stue, garderober med skillevegger og skuffer, privat hage med basseng og parkeringsplass utenfor veien, privat solarium. Kjøkkenet er utstyrt med underskap, øy og overskap, skuffer med teleskopskinner med kulelager, halvautomatiske hengsler og overskap med hyller. Benkeplaten vil være av kompaktkvarts i en farge som kan velges mellom svart, hvit og grå. Vasken er i rustfritt stål med blandebatterier. Vaskerommet inneholder en benk med vask og underskap. Toalettet er en vegghengt modell i porselen. Servanten blir av porselen (til benkeplate) i hvitt, som monteres på baderomsmøbler og speil. Kranene vil være Tres, Ramon Soler eller lignende. Dusjkaret vil være laget av fiber. Toalettet vil være av opphengt porselen. Servanten vil bli laget av porselen (til benkeplate) i hvitt, som vil bli installert på baderomsmøbler og speil. Blandebatteriene vil være av merket Tres, Ramon Soler eller lignende. Urbanisering ferdig i porselen steintøy og dekorative områder med kunstgress og utendørs belysning. Tomteinnhegning i henhold til design, i vibrokomprimert betongblokkvegg med kontinuerlig ettlags W1-mørtelbelegg og metallgjerde i henhold til design. Inngangsdør for fotgjengere og inngangsdør for bil (ikke-motorisert) i henhold til design lik utstillingshuset. Svømmebasseng med bassengtank i armert betong med innsprøyting og overflatebehandling i glasert steintøy. Med rensestasjon av kompakt modell. Inkludert trapp inne i bassenget for tilgang og sidebenk med luftstråleimpuls ved hjelp av elektrisk pumpe som betjenes med berøringsknapp, dusj og foss. Dolores er en by som ligger i kommunen Vega Baja del Segura i den sørlige Alicante-provinsen i Spania. Byen ligger i hjertet av Segura huerta, ca. 10 km fra de nærmeste strendene i La Marina og Guardamar. Komplekset ligger 30 minutter fra Alicante flyplass og 1 time fra Murcia - Corvera flyplass.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 285.557 GBP
  • Russiske rubel: 285.557 RUB
  • Sveitsiske Franc: 332.454 CHF
  • Kinesiske yuan: 2.630.487 CNY
  • US Dollar: 363.140 USD
  • Svenske kroner: 3.885.665 SEK
  • Norske kroner : 3.850.926 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B