Oasis Beach IX, Spektakulær sørvendt hjørneleilighet med 253 m2 stor hage!

Ref: 4-B-Z969
72m2 <253m2 2 2 Felles basseng Privat

Nøkkelinformasjon

Soverom: 2
Baderom: 2
Bygget: 72m2
Tomt: 253m2
Type kjøkken: Åpen amerikansk kjøkkenløsning
Integrerte garderobeskap: 2
Energisertifisering: C
Byggeår: 2016
Solretning : Sør
Sameiekostnader: 800 €
IBI: 185 €

Karakteristikk

Møblert
Bod
Innglasset terrasse
Markise
Gulvvarme
Hjørne
Downlights
Sikkerhetsdør
Klimaanlegg
Hage
Lys
Kjøpesentre
Felles basseng
Skoler
Sykehus

Beskrivelse

Drømmer du om en moderne bolig med perfekte solforhold? Hva med en stor hage der du kan nyte solen hele dagen, og grille og slappe av i ditt eget boblebad på kvelden? Da trenger du ikke lete lenger! 

Denne koselige hjørneleiligheten fra 2016, tilbyr alt det du trenger og er omgitt av en imponerende hage på 253m2. Dette gjør denne boligen til det perfekte tilfluktsstedet for hele familien både sommer og vinter. Boligen har 2 soverom og 2 bad (ett av dem en-suite), åpen kjøkkenløsning i amerikansk stil (fullt utstyrt med hvitevarer), romslig stue og spisestue, med utgang til en innglasset terrasse. Denne innglassede terrassen er godt klimatisert, og har gulvvarme så den kan brukes som en vinterhage eller et ekstra soverom. Boligen er sørvendt, noe som garanterer sol hele dagen, og en koselig atmosfære. Boligen er i som ny, og selges møblert!

Den sjarmerende hagen forsterker boligens sjarm og tilbyr flere områder for utendørsaktiviteter. Den har et stort område utstyrt med en pergola/tak, ideelt for beskyttelse mot solen og for å nyte rolige stunder utendørs med familie og venner. For de som ønsker å slappe av, finnes det et boblebad som gir en opplevelse av velvære og komfort. I tillegg er det et sommerkjøkken som gjør grillingen enda enklere, og en dusj for å kjøle seg ned på varme dager. Det er også direkte tilgang fra hagen til fellesområdene og fasilitetene i boligkomplekset.

Denne boligen ligger i et privat boligkompleks, som har tilgang til moderne fasiliteter, inkludert felles svømmebasseng og hageområder med lekeplass for barn og petancabaner, til glede for beboerne. Omgitt av alle slags tjenester, i et svært livlig og populært område, med gangavstand til supermarkeder, kjøpesentre, sykehus, skoler, restauranter, barer og strender i området.

Inkludert i prisen er garasjeplass i underjordisk garasjeanlegg, noe som gir eiendommen en betydelig merverdi.

Tenker du at dette er noe for deg og din familie, så ta kontakt for mer informasjon og for å booke en visning/videovisning i dag! Beliggenhet

Videoer

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 246.940 GBP
  • Russiske rubel: 246.940 RUB
  • Sveitsiske Franc: 283.858 CHF
  • Kinesiske yuan: 2.319.535 CNY
  • US Dollar: 319.077 USD
  • Svenske kroner: 3.401.730 SEK
  • Norske kroner : 3.464.872 NOK

Suma/IBI

185 €

800 €

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: C
15