09:00 - 17:00

Ciudad Quesada, Koselig frittstående villa med 4 soverom og privat basseng

Ref: 4-CH-Z495
RESERVERT
103m2 <500m2 4 2 Privat basseng På egen tomt

Nøkkelinformasjon

Soverom: 4
Baderom: 2
Bygget: 103m2
Tomt: 500m2
Type kjøkken: Åpent fransk kjøkken
Integrerte garderobeskap: 2
Energisertifisering: E
Byggeår: 1987
Solretning : Sør
IBI: 256 €

Karakteristikk

Møblert
Bod
Innglasset terrasse
Takterrasse
Gulvvarme
Klimaanlegg
Hage
Lys
Skoler
Legevakt
Åpen utsikt
Golfområde
Utsikt over bassengområdet
Peis
Parkering i Pergol

Beskrivelse

Oppdag denne sjarmerende frittstående villaen i middelhavsstil i Ciudad Quesada-Rojales. Denne boligen er en oase av ro og stil.

Når du kommer inn, vil du bli møtt av en romslig stue utsmykket med peis, det perfekte stedet å slappe av på de "kjøligere" nettene. Det nylig renoverte kjøkkenet i fransk stil åpner elegant ut til stuen, og skaper et flytende og lyst rom, utstyrt med hvitevarer, dette kjøkkenet er enhver amatørkokks drøm.

Tenk deg å nyte frokosten din med utsikt over bassenget og hagen fra den innglassede terrassen, eller tilbringe ettermiddagene på den åpne terrassen og absorbere den varme middelhavssolen. For de mest solrike dagene kan du slappe av på takterrassen med pergola og markiser mens du nyter utsikten.
Eksteriøret av eiendommen er like imponerende, med en tomt på 500m2 som tilbyr sjenerøs plass for utendørs underholdning. Et privat basseng for å kjøle deg ned på varme dager, mens en overbygd terrasse med grill er den ideelle setting for sosiale sammenkomster. I tillegg kan du nyte rekreasjonsaktiviteter som minigolf og petanquebane, og legge til moro og underholdning i dagene dine.

Denne boligen har en rekke ekstrautstyr som øker komforten, for eksempel gulvvarme i hele huset og klimaanlegg. I tillegg garanterer dens ideelle orientering sol hele dagen, og skaper en varm og lys atmosfære i hvert hjørne.

Boligen selges fullt møblert, klar til å begynne å nyte den fra dag én. Ikke gå glipp av muligheten til å gjøre denne boligen til ditt nye hjem eller feriebolig!

Boligen ligger i Ciudad Quesada i Rojales kommune, et "perfekt sted å bo hele året", med alle tjenestene til en liten by og ligger i hjertet av Alicante-provinsen, svært nær Alicante flyplass, mellom strendene i Torrevieja, La Mata og Guardamar del Segura. Byen byr på mye underholdning som restauranter, barer og har alle tjenester som supermarkeder, bensinstasjoner, banker, medisinske sentre, 24-timers apotek, etc. Det ligger også noen få meter fra motorveiavkjørselen, så det er veldig godt forbundet med flyplassen og hovedbyene i provinsen.

Beliggenhet

Videoer

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 278.265 GBP
  • Russiske rubel: 278.265 RUB
  • Sveitsiske Franc: 314.600 CHF
  • Kinesiske yuan: 2.507.018 CNY
  • US Dollar: 346.223 USD
  • Svenske kroner: 3.790.800 SEK
  • Norske kroner : 3.823.625 NOK

Suma/IBI

256 €

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: E
15