09:00 - 17:00

Villa · Nybygg Alicante · Pinoso · Pinoso - El Pinós

Ref: R-94659
189m2 <10.959m2 3 2 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygget: 189m2
Tomt: 10.959m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Hage
Privat basseng
Inngjerdet
Number of Parking Spaces: 1
Double Bedrooms: 3
Air Condition Ja
Grill
Terrace: 33 Msq.
WC: 1
Location: Rural, Mountain
Beach: 55000 Meters
Useable Build Space: 157 Msq.

Beskrivelse

NYBYGGEDE VILLAER I PINOSO Luksuriøse nybyggede villaer i Pinoso (Alicante) med forskjellige planløsninger i 1 eller 2 etasjer og 3 eller 4 soverom, hvor du kan nyte idyllisk utsikt over fjellene, nyte solen og roen i området. Villaene vil bli bygget på rustikke tomter på 10.959 m2, hvorav ca. 2.000 m2 vil være inngjerdet, med alle vannforsyninger, strøm, installasjon av et sett med solcellepaneler for selvforbruk av strøm og rensing av avløpsvann ved hjelp av biologisk oksidasjonsrenseanlegg. Det vil ha topp kvalitet finish og en svært omfattende luksus kvalitet spesifikasjoner. Utstyrt med 8x4 m svømmebasseng med saltvannsklorator, flislagt bassengkant, anlagt område med grus, automatisk motorisert adgangsport til tomten (motor inkludert). Boligene vil ha forhåndsinstallasjon av klimaanlegg med varm- og kaldluftsmaskin inkludert, vann-aerotermisk system, nattområder med motoriserte persienner, innebygde garderober ferdig og lakkert i hvitt, porselensfliser, forhåndsinstallasjon av peis i stuen, bad med alle komponenter og tilbehør av høyeste kvalitet og panserdør. Kvaliteten på husets konstruksjon understrekes av at det er isolert med termomurstein, gipsplater med steinull, fasade i ett lag, vinduer med kuldebro, aluminiumsskodder og Glass-Sun-glass. Den vakre og blomstrende byen Pinoso ligger ca. 45 minutter innover i landet fra Alicante og de hvite strendene på Costa Blanca og nær grensen mellom Murcia og Alicante. Byen har i underkant av 8 000 innbyggere. Pinoso, også kjent som El Pinos, er oppkalt etter furutrærne som dekker fjellkjedene i området. Pinoso byr på en spansk, landlig livsstil, ingen trafikklys, nesten ingen trafikk, og det eneste som skaper kø er traktorene som frakter druene til bodegaen. Åkrene er beplantet med vinranker, mandler og oliven. I februar er åkrene fylt med rosa mandelblomstring. Pinoso har mange barer, restauranter og butikker, et nytt døgnåpent legesenter, tannleger, to barneskoler og en videregående skole, et teater. Det finnes et utmerket sportssenter med utendørsbasseng, tennisbaner, fotballbaner og gymsal, bibliotek og mange andre fasiliteter, blant annet et vakkert piknikområde blant furutrærne, komplett med griller, sittegrupper og rennende vann.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 426.203 GBP
  • Russiske rubel: 426.203 RUB
  • Sveitsiske Franc: 478.279 CHF
  • Kinesiske yuan: 3.888.583 CNY
  • US Dollar: 540.131 USD
  • Svenske kroner: 5.598.715 SEK
  • Norske kroner : 5.693.385 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B