09:00 - 17:00

Leilighet · Nybygg MURCIA · Alhama de Murcia · Condado de Alhama Resort

Ref: R-12015
88m2 <72m2 3 2 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygget: 88m2
Tomt: 72m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Air Conditioning: Pre-Installed
Number of Parking Spaces: 1
Near Golf / Golf Resort Property
Double Bedrooms: 3
Elevator/Lift
Useable Build Space: 72 Msq.
Terrace: 18 Msq.
Location: Rural, Urbanisation
Beach: 20000 Meters
Hage
Felles basseng
Inngjerdet

Beskrivelse

NYBYGGDE LEILIGHETER I CONDADO DE ALHAMA GOLFBANE Nybygget boligkompleks med villaer og leiligheter i Condado de Alhama. Flotte 8 leiligheter er fordelt på bakke, første, andre og tredje etasje, med to eiendommer i hver etasje og heis for å flytte fra ett til annet plan. Det er flere felles svømmebasseng, utendørs parkeringsplass for hver leilighet, bod og terrasse med sommerkjøkken. Eiendommene i toppetasjen har solarium. De to leilighetene i første etasje har 3 soverom og 2 fullt utstyrte bad, og resten av eiendommene har også 2 soverom og 2 utstyrte bad. Eiendommene er designet med en moderne stil og et åpent planløsningskonsept, bestående av et kjøkken og en stue/spisestue. Utbyggingen ligger i Condado de Alhama, Murcia, innenfor et luksuriøst feriested, med sportsområder og omgitt av natur, alle tjenester og flere golfbaner. Eiendommen vil oppfylle de høyeste standarder og vil være utstyrt med: Felles svømmebasseng med store grøntområder. Kjøkken komplett møblert og utstyrt med stekeovn og mikrobølgeovn forhøyet og i søyle, integrert kjøleskap og oppvaskmaskin, induksjonstopp og avtrekksvifte. Belysning: inne i eiendommen (spisestue, kjøkken, korridorer og bad), samt i uteområder. Fôrede garderober med skuffer og hyller. Fullt utstyrt bad med servantskap, nedhengt toalett, speil, vegghengt dusj og dusjskjermer. Pre-installasjon for kanalklimaanlegg. Sommerkjøkken på terrassene. Solarium i de øverste etasjene. Utendørs parkeringsplass med bod. Heis (fra første etasje til 3. etasje). Condado de Alhama Golf Resort er et fantastisk golfanlegg med mange fasiliteter og tjenester. Et kjøpesenter, et sportssenter, en rekke barer og restauranter, supermarkeder og over 25 felles svømmebasseng og hager. Condado de Alhama Golf Resort har sin egen Jack Nicklaus-designede golfbane og ligger kun 15 minutter fra de vakre strendene Bolnuevo og Mazarron. Mazarron har over 35 km kystlinje, hvorav mye er uberørt kystlinje. Tallrike strender i Mazarron-bukten har blitt tildelt Blått Flagg for sin kvalitet. Condado de Alhama Golf Resort ligger kun 20 minutter fra den nye Corvera internasjonale lufthavn.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 161.591 GBP
  • Russiske rubel: 161.591 RUB
  • Sveitsiske Franc: 181.514 CHF
  • Kinesiske yuan: 1.475.385 CNY
  • US Dollar: 204.938 USD
  • Svenske kroner: 2.130.849 SEK
  • Norske kroner : 2.167.628 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B