Penthouse · Nybygg Alicante · Torrevieja · Habaneras

Ref: R-28664
64m2 2 2 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 2
Baderom: 2
Bygget: 64m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Parkering
Felles basseng
Takterrasse: Ja
Air Conditioning: Pre-Installed
Double Bedrooms: 2
Near Schools
Near Commercial Center
Nær bussforbindelse
Terrace: 26 Msq.
Location: Coastal
Elevator/Lift
Beach: 100 Meters
Useable Build Space: 53 Msq.

Beskrivelse

NYBYGDE TOPPLEILIGHETER I TORREVIEJA Nybygget i Torrevieja har en avantgardistisk design i fem etasjer og 34 eksklusive leiligheter med en rekke boalternativer, fra stilfulle leiligheter til toppleiligheter med fantastisk panoramautsikt. Hvert hjørne av boligene er nøye planlagt for å maksimere plass og naturlig lys, og skaper lyse og innbydende miljøer som innbyr til velvære. Residential ligger majestetisk til i hjertet av Torrevieja, og har befestet seg som et boligkompleks fullt av eleganse og modernitet. Den strategiske beliggenheten sikrer at beboerne vil føle seg som en del av denne fantastiske byen med enkel tilgang til en rekke tjenester og attraksjoner. Dette er en unik mulighet til å investere i en sofistikert livsstil i hjertet av Torrevieja! Den uovertrufne beliggenheten, den avantgardistiske designen og den grundige omtanken for detaljer gjør at dette boligkomplekset er mye mer enn et sted å bo: Det er et hjem der drømmer tar form og livet leves fullt ut. Torrevieja er en spansk by i Alicante-provinsen på Costa Blanca. Den er kjent for sitt typiske middelhavsklima og sin kystlinje. Byen har strandpromenader med feriesteder langs sandstrendene. Det lille hav- og saltmuseet har utstillinger om byens fiske- og salthistorie. Inne i byen ligger naturparken Lagunas de La Mata-Torrevieja med stier og to salte laguner, den ene rosa og den andre grønn. Alicante flyplass ligger 40 minutter unna og Murcia flyplass ca. 1 time unna.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 380.438 GBP
  • Russiske rubel: 380.438 RUB
  • Sveitsiske Franc: 430.411 CHF
  • Kinesiske yuan: 3.497.306 CNY
  • US Dollar: 481.777 USD
  • Svenske kroner: 5.053.720 SEK
  • Norske kroner : 5.095.701 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B