Villa · Nybygg MURCIA · Sucina · SUCINA

Ref: R-28636
111m2 <211m2 3 2 Ja

Nøkkelinformasjon

Soverom: 3
Baderom: 2
Bygget: 111m2
Tomt: 211m2
Energisertifisering: B

Karakteristikk

Useable Build Space: 99 Msq.
Terrace: 169 Msq.
Hage
Privat basseng
Inngjerdet
Takterrasse: Ja
Air Conditioning: Pre-Installed
Number of Parking Spaces: 1
Near Schools
Double Bedrooms: 3
Location: Rural
WC: 1
Beach: 18000 Meters

Beskrivelse

NYBYGDE TOMANNSBOLIGER I SUCINA Nybyggede tomannsboliger i moderne stil med en ren og elegant design, med en fordeling orientert mot middelhavslyset som invaderer hele det indre av huset. Med åpne dagområder der kjøkkenet går sammen med stuen, og skaper et sammenhengende miljø avgrenset av en sentral øy, et utrolig område for å nyte frokosten eller et måltid hver dag. Stuen og spisestuen går sammen med verandaen og bassengterrassen og skaper et enkelt rom. Denne villaen har 3 soverom, 2 bad og et sjarmerende utetoalett som betjener bassengområdet. Hovedsoverommet er veldig lyst, med eget bad, omkledningsrom og direkte utgang til husets hovedterrasse, der bassenget ligger. Det utrolige solariumet på toppen av huset gjør det unikt og ideelt for å nyte solen hele året. Et aktuelt prosjekt, stilig og bygget med kvaliteter på høyden av sin design, som gir oss en unik mulighet for en utmerket livskvalitet, med åpne områder og frisk luft. Sucina er en typisk spansk landsby bare noen få kilometer fra strendene på Costa Calida og Mar Menor. De siste årene har det skjedd en omfattende utbygging i takt med at populariteten til denne vakre landsbyen har økt. Murcia flyplass ligger bare 25 km unna, og via motorveien AP-7, Pista Mediterraneo, er Alicante flyplass bare 45 minutter unna. Selv om landsbyen er liten, har fasilitetene vokst for å imøtekomme behovene til en voksende befolkning, og håndverksnæringen lever fortsatt i beste velgående. Hvis du er glad i golf, har du et bredt utvalg av golfbaner i området, og den nærmeste ligger bare 4 km unna.

Beliggenhet

Økonomi

PRISER er oppgitt EX 10% ITP på bruktbolig og skjøtekostnader / og på nybygg ex 10%IVA og 1,5% AJD og skjøtekostnader- Du kan låne i spanske banker 50- 70% av laveste valør, enten kjøpesummen eller taksten finansieres opp til 30 år, max til lånetager fylte 70 år, renten er Euribor pluss ca 2,5 % i gjennomsnitt. Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Beregn boliglån

Valutakalkulator

  • Britiske Pund: 281.735 GBP
  • Russiske rubel: 281.735 RUB
  • Sveitsiske Franc: 319.772 CHF
  • Kinesiske yuan: 2.540.428 CNY
  • US Dollar: 350.948 USD
  • Svenske kroner: 3.853.001 SEK
  • Norske kroner : 3.858.510 NOK

Be om informasjon

Responsable del tratamiento: Lundquist & Nielsen SLU, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
Energisertifisering
Energiklassifisering: B